Konečne sme sa dočkali! Druhý májový piatok opäť vypukne hokejový ošiaľ. Športová eufória zavládne vo viacerých účastníckych krajinách 85. majstrovstiev sveta v Helsinkách a Tampere. Ako sa bude dariť Slovákom? Tipni si nielen na zápasy Slovákov s TIPOSom.

Veľké očakávania budú mať domáci Fíni, ktorí majú z posledných dvoch šampionátov striebro a zlato, navyše pred pár mesiacmi vyhrali olympijské hry v Pekingu.

Horúco bude ale aj na Slovensku. A nielen hokejovo. Pripravili sme si totiž pre hráčov niečo špeciálne. Každý hrací deň počas MS budeme žrebovať 50 výhercov, ktorí si rozdelia bonus až 1 000 €! 50 šťastlivcov tak získa každý deň bonus 20 €. Hráčov budeme do žrebovania zaraďovať automaticky, stačí si podať tiket za 5 € so stávkou k hokejovým MS. Podmienkou je mať po vyhodnotení kurz 2,00 a viac.

To však nie je všetko. Za akúkoľvek stávku na zápas slovenskej hokejovej reprezentácie, ktorá nebude výherná, dostane hráč v rámci cash backu 10% vkladu späť. Maximálne v hodnote 50 €. Podmienkou je vklad od 10 € a kurz 1,50 a viac.

No a nezabúdame ani na našich nových hráčov, ktorých si veľmi ceníme. Prvá stávka do 50 € je vždy bez rizika, o nič neprídeš. Stačí si tipnúť na ľubovoľný zápas, nielen z ponuky MS, a komu tip nevyjde, vrátime mu celú výšku vkladu (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ale to ešte stále nie je všetko. Čaká na teba aj uvítací bonus v neuveriteľnej výške až 1 050 €. Ako ho získať? Stačí len aktívne hrať, užívať si stávkovanie počas MS či iných podujatí a bonus môže byť práve tvoj.

PONUKA MS HOKEJ

A ako by to mohlo vo Fínsku vyzerať?

Po vydarenej zimnej olympiáde v Pekingu, kde zverenci trénera Craiga Ramsaho dosiahli až na bronz, je chuť fanúšikov po ďalšom úspechu veľká. Umocňuje ju aj fakt, že práve turnaje o svetového šampióna v krajine „tisícich jazier“ majú pre slovenských hokejistov vždy špeciálnu príchuť. V roku 2003 sme získali na severe bronz, v roku 2012 striebro. Postupka hovorí jasne pre najcennejší kov, ale bude to veľmi, veľmi náročné.

Tímu chýbajú skúsení lídri Peter Cehlárik, Marek Hrivík, Marko Daňo či Martin Marinčin. Z NHL síce prišiel Tomáš Tatar, ale ten nemá za sebou vydarenú sezónu. Veľké očakávania budú kladené na Juraja Slafkovského, ktorý zažiaril na OH siedmimi gólmi. Podarí sa mu nadviazať na skvelé výkony aj vo Fínsku? Prostredie krajiny Suomi pozná dokonale, veď klubovo pôsobí práve tu.

A kto bude hlavný favorit na titul?

Ak by sme si mali vybrať jednu krajinu, sú to domáci. Fíni sú v laufe. Nehrajú možno na oko príťažlivý hokej, ale efektný veru áno. Domáca sila, prostredie a zvučné mená Antilla, Filppula, Björninen, Vatanen, Pokka sú zárukou kvality.

Na medailu by mali po dlhých 10 rokoch siahnuť aj Česi. Tím vedený fínskym trénerom Karim Jalonenom má enormnú silu. Z NHL prišli Vejmelka, Simon, Hronek, Hertl, Vrána. Amerika a Kanada nemajú na mená zvučné mená, ale najmä pri javorovom liste si človek nemôže byť nikdy istý. Spomeňme si na posledné MS, kde Kanada prehrala prvé tri zápasy a napokon sa stala majstrom sveta.

Prekvapiť by mohli Švajčiari, vyzbrojení o kapitána New Jersey Nica Hischiera a Tima Meiera, ktorý strelil v tejto sezóne NHL 35 gólov.

Šampionát vo Fínsku štartuje už tento piatok, pričom v hre budú aj Slováci – čaká ich zápas s Francúzskom. Turnaj vyvrcholí v záverečný májový víkend, noví majstri sveta budú známi v nedeľu okolo desiatej večer. Zahrajú si naši chlapci o medaily?

TIPY TIPOSU:

Majster sveta – Fínsko

Najlepší strelec Slovenska – Slafkovský

Najproduktívnejší hráč Slovenska – Tatar

Postup zo skupiny, Slovensko – ÁNO

ponuka ms hokej