Najlepší európsky futbal je tu opäť s porciou duelov Ligy majstrov. No a ako si ich milovníci futbalu a tipovania užijú najlepšie? Predsa s podaným tiketom a najlepšími kurzmi, ktoré ponúka eTIPOS.sk!

Na eTIPOS.sk nájdu tipéri bohatú ponuku zápasov z prestížnych súťaží a líg, ale ako vždy na nich čaká aj niečo špeciálne. Počas týždňa sú pre hráčov pripravené ponuky BONUSOV NA KAŽDÝ DEŇ s vybranými zápasmi. Sleduj stránku eTIPOS.sk, kde nájdeš podrobnosti o bonusoch. Tie sa totiž menia, tak buď obozretný a využi každý deň svoj bonus.

chcem denný bonus

A to nie je všetko. Pre novo registrovaných hráčov je pripravený registračný bonus. Registruj sa, vlož si na konto 10 € a po našom bonuse tipuješ až za 25 €!

LIGA MAJSTROV OSEMFINÁLE ODVETY

Benfica Lisabon – FC Bruggy (utorok 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Benfica – polčas 1/zápas 1

V utorok večer pokračuje osemfinále Ligy majstrov a na programe sú odvetné súboje, po ktorých budú známi štvrťfinalisti. Benfica doma privíta Club Bruggy a bude jednoznačne favoritom na výhru. Benfica v tejto sezóne patrí k tímom, ktoré predvádzajú v Európe najkrajší futbal. Portugalský tím aktuálne vedie domácu ligu a pred druhým Portom má náskok už osem bodov, takže má nasmerované k zisku titulu. Benfica v lige vyhrala predošlých osem zápasov v rade a v predchádzajúcom zápase doma zdolala 2:0 Famalicao.

V úvodnom dueli osemfinále potvrdila kvalitu a vyhrala v Bruggách 2:0, takže pred domácou odvetou má dobrú pozíciu. Belgický celok prekvapil v základnej skupine, z ktorej postúpil na úkor madridského Atlética a Leverkusenu. Momentálne sa hosťom nedarí, pretože v domácej lige im patrí až 4. miesto a vyzerá to tak, že titul neobhája. Z predošlých 5-tich duelov v lige prišli až tri remízy, iba jedna výhra a v predchádzajúcom kole nepríjemná prehra v Ostende 0:3. A tiež spomínaná prehra 0:2 s Benficou. Tímy sa stretli len raz v predchádzajúcom vzájomnom meraní síl, kde Benfica uspela 2:0, keď jej góly strelili Joao Mario a Neres. Domáci klub má väčšiu kvalitu, lepšiu formu a je v hernej pohode, čo sa o Bruggách bohužiaľ povedať nedá. Benfica by doma mohla opäť vyhrať aspoň o dva góly.

Chelsea – Dortmund (utorok 21:00)

Tipy: Zápas 1 – viac gólov v 1.polčase – viac žltých kariet ako 3

Chelsea doma privíta vo skvelej forme hrajúcej Dortmund a bude musieť zmazať stratu z prvého duelu, ktorý žlto-čierni vyhrali 1:0 gólom Karima Adeyemiho, ktorý je aktuálne zranený a nenastúpil na posledné dva zápasy. Favoritom na víťazstvo bude určite domáci tím. Chelsea bola v uplynulých týždňoch kritizovaná za slabé výkony a zlé výsledky. Vo februári sa zmohla v lige na jediný gól a z predchádzajúcich 5 duelov zaznamenala zhodne 2 remízy, 2 prehry a vyhrala až v predchádzajúcom kole tesne 1:0 s Leedsom. Chelsea konečne po dlhej dobe vyhrala a uvidíme, či to bude ich vstanie z popola. V Dortmunde prehrala iba o gól a tak budú na ťahu na Stamford Bridge domáci, ktorých čaká silný súper.

Tipuj CHELSEA – DORTMUND a získaj cash back až do 15 €

Faktom je, že na domácej strane bude naďalej pre zranenie chýbať mnoho dôležitých hráčov, lenže maródka je aj na strane hostí. Dortmund v Bundeslige bojuje na diaľku o titul s Bayernom a síce je druhý, má rovnako 49 bodov ako Bavori, ale očakáva sa zaujímavý boj o cennú domácu trofej. Obdivuhodná je forma Dortmundu, ktorý vyhral 10 súťažných duelov v rade a v predchádzajúcom dueli si v šlágri kola doma poradil aj s Lipskom 2:1. Aj tieto dva tímy sa stretli len raz v nedávnom meraní síl. Chelsea je doma favorit, ale očakávame, že hostia budú klásť v aktuálnej forme značný odpor.

Tottenham – AC Miláno (streda 21:00)

Tipy: Zápas 1X – postup Tottenham – 1.polčas X

Ak chce Tottenham postúpiť do štvrťfinále Ligy majstrov UEFA, bude musieť zvíťaziť, keďže v druhom zápase zaostáva za AC Miláno so skóre 0:1. Rovnakým skóre prehrali Spurs aj cez víkend v zápase Premier League, keď nestačili proti zostupu bojujúcim Wolves a predviedli výkon, ktorý zanechal zastupujúceho šéfa Cristiana Stelliniho nahnevaného. Návrat šéfa na plný úväzok Antonia Conteho po zdravotnej absencii by mal povzbudiť Spurs, pretože sa už po tretíkrát v štyroch takýchto prípadoch v európskej súťaži snažia zvrátiť deficit z prvého zápasu. Conteho návrat by mohol byť pre Spurs možno najlepším znamením zo všetkých, keďže taliansky šéf vyhral päť z posledných šiestich domácich zápasov na poste manažéra proti Milánu vo všetkých súťažiach.

AC Miláno počas víkendu zaznamenalo podobne slabý domáci výsledok, keď prehralo 1:2 proti Fiorentine, čím stratilo pôdu pod nohami v pretekoch o druhé miesto v Serie A, pričom v ceste za neúspešnou obhajobou titulu v tejto sezóne má veľkú zásluhu ich forma na ihriskách súperov. Pred cestou do severného Londýna to ani zďaleka nebola ideálna rozcvička, pričom päť porážok z ich posledných šiestich vyraďovacích dueloch v dvoch zápasoch proti anglickým tímom ohrozilo ich šance na prvé štvrťfinálové vystúpenie v LM počas posledných 11 rokov. Favoritom bude domáci Tottenham, keďže Rossoneri prehrali celkovým skóre 9:1 pri svojich posledných troch návštevách hlavného mesta Anglicka v európskych súťažiach. Ale ak sú to historické znamenia, ktoré ich chcú inšpirovať, potom 37 víťazstiev zo 43 zápasov v súťažiach pod hlavičkou UEFA, v ktorých vyhrali prvý zápas doma, by malo dať tímu Stefana Pioliho vieru v postup.

Bayern Mníchov – Paris Saint Germain (streda 21:00)

Tipy: Zápas X – viac gólov v 2.polčase – menej gólov ako 2,5

Postup pre oboch futbalových gigantov zostáva po víťazstve Bayernu Mníchov 1:0 v prvom zápase v Paríži, ktoré zariadil v druhom polčase Kingsley Coman, stále otvorený. Rovnica pre mužov Juliana Nagelsmanna je pomerne jednoduchá, vyhnúť sa porážke a čaká ich štvrťfinále. Dôvera v schopnosti hráčov by mala byť v tomto súboji vysoká, keďže pár ligových víťazstiev pred týmto zápasom ich udržalo na pozícii pole position a tak môžu získať 11. titul v Bundeslige za sebou, aj keď aktuálne sú na čele Bundesligy iba o skóre pred Dortmundom.

Bayernu sa v tejto sezóne rovnako pôsobivo darí aj na európskej scéne, sumár siedmich víťazných zápasov v Lige Majstrov v aktuálnej sezóne, čo predstavuje jeho najlepší výkon v tejto fáze od zisku trofeje v sezóne 2019/20, keď porazil Paríž Saint-Germain v roku 2019. Bavorskí giganti však nemôžu zaspať na vavrínoch, so svojim dnešným súperom majú vcelku vyrovnanú bilanciu vzájomných zápasoch.

Parížania pod vedením Christopha Galtiera reagovali na porážku v prvom zápase dobrým spôsobom, keď v troch zápasoch Ligue 1 skórovali 11-krát a vyhrali všetky tri zápasy, čím sa dostali s náskokom 11 bodov na čelo ligy. Galtierovi muži vypadli v štyroch z posledných šiestich kolách osemfinále a z deficitu v prvom zápase sa im podarilo postúpiť iba raz v 19 takýchto zápasoch. Vo vyraďovacích zápasoch ULM prehral PSG druhý zápas v každom zo šiestich predchádzajúcich stretnutí, keď prehral prvý zápas doma.

tipuj ligu majstrov