Štartujeme turnaj, ktorý si nemôžeš nechať ujsť. MAXI Turnaj je kasínový turnaj, ktorý je vhodný nielen pre ostrieľaného hráča, ale aj pre nováčika vo svete online hier. Od 15. mája máš 5 dní na to, aby si sa stal jedným z hráčov tohto turnaja. Nielenže turnaj ponúka MAXI zábavu, ale hlavne máš MAXI šancu na výhru.

Zapojiť sa do turnaja je jednoduché, keď tvoje stávky na vybraných slotoch prekročia 100 € si zaradený v turnaji. Potom ti už iba ostáva hrať tieto automaty, isto si vyberieš – Sevens & Fruits,  FruitiXX, Respin Joker,  Mermaids Millions,  Book of Secrets, Joker 40,  Neon Fever, 40 Super Hot, 20 Super Hot, Flaming Hot, Shining Crown, 5 Dazzling Hot. Vo výbere je dokonca päť online automatov, ktoré patria medzi horúce novinky od spoločnosti EGT, vďaka ktorým hráš okrem iného aj o špeciálne jackpotové výhry exkluzívne len v online kasíne eTIPOS.sk.

Odmení až 102 hráčov

MAXI turnaj odmení až 102 najúspešnejších hráčov, ktorí získajú najviac bodov a umiestnia sa na prvých miestach v turnajovom rebríčku. Prvých 32 najlepších hráčov si rozdelí finančný bonus až 2000 €. Ostatných 70 hráčov podľa rebríčka bude odmenených voľnými spinmi do vybraných hier – Hot Africa, Blazing Ice, Flip The Chip, Fruit Awards, Gem-O-Rama, Hell Mania, Fruiti XX, Fruits`n`Fire, Hunter’s Spirit, Joker`s Five, Lucky Pot, Respin Joker. Hráči si rozdelia až 5000 free spinov. Koeficient free spinu je 0,20€.

V MAXI turnaji ti prajeme MAXI šťastie.

Zapoj sa ihneď do MAXI TUrnaja

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk