Exkluzívna ponuka EGT hier iba na eTIPOS.sk dominuje online kasínu. Iba teraz máš šancu vďaka nim vyhrávať až na troch frontoch. Pravidelné a štedré EGT jackpoty, celosvetová súťaž EGT #HOT cash o ceny v hodnote 30 000 € a turnaj o dotácie vo výške 2 000 € – to všetko môžeš získať hraním tvojich obľúbených hier z dielne EGT.

Poznáš EGT hry a si ich fanúšikom? Alebo sú pre teba zatiaľ novinkou, ktorú by si rád vyskúšal? Práve teraz je ten správny čas siahnuť po ich slotoch. Zabiješ tak tri muchy jednou ranou.

EGT HOT cash – ceny v hodnote 30 000 €

Horúce letné mesiace prinášajú aj horúce EGT akcie. HOT cash je súťaž, v ktorej sa stretnú všetci fanúšikovia EGT hier, aby zabojovali o ceny vo výške 30 000 €. Odmenených bude až 150 hráčov.

Nezabudni preto do 23. augusta točiť EGT valcami  Burning Hot, 40 Super Hot, 100 Super Hot, Supreme Hot, 5 Dazzling Hot a za každých stavených 10 € získaš virtuálny tiket, ktorý bude zaradený do žrebovania. Ich počet je neobmedzený, avšak pamätaj, že čím viac tiketov v žrebovaní tým väčšia šanca odniesť si cenu.

Viac info o EGT HOT cash

EGT turnaj o 2 000 €

Okrem lákavého žrebovania rozdávame ešte aj niečo navyše. Vieš o tom, že ak si sa zapojil do horúcej výzvy HOT Cash, tak si automaticky aj v hre o dotácie vo výške 2 000 €? Podmienkou je, aby si zatočil vybrané EGT sloty. Koľko si si ukrojil z bonusového koláča ti prezradí tabuľka.

viac info ako hrať o 2 000 €

Padajúce jackpoty

EGT jackpoty nielen stále rastú, ale predovšetkým aj často padajú. A to je na nich to najatraktívnejšie! Za posledných pár mesiacov už takto odmenili niekoľko hráčov spolu vo výške niekoľko stoviek tisíc €. A práve teraz opäť prichádza ten čas kedy dosahujú naozaj zaujímavé výšky. Ten najvyšší dokonca už dnes (19.8.)  presiahol úroveň 19 000 €.

EGT hry nájdeš exkluzívne iba v online kasíne na eTIPOS.sk. Tak neváhaj a hraj!

Držíme palce!

hraj o jackpoty a odmeny v akciách