O necelý mesiac budeme opäť oslavovať jeden z najobľúbenejších sviatkov roka. Preto sme pre vás pripravili špeciálnu bonusovú akciu, ktorá ponúka zdvojnásobené výhry a zjednodušené podmienky pre všetkých hráčov. Vianočná jazda o 20 000 € odštartovala už 18. novembra.

Vďaka výhre vo Vianočnej jazde môžete spraviť radosť pod vianočným stromčekom niekomu ďalšiemu. Neváhaj a zapoj sa do tejto bonusovej jazdy.

Vianočná bonusová jazda bude prebiehať v dvoch samostatných kolách – 1. kolo: od 18. 11. 2019 do 01. 12. 2019, 2. kolo: od 09. 12. 2019 do 22. 12. 2019.

Aké sú podmienky „VIANOČNEJ JAZDY o 20 000 €“?

Získajte bonus vo Vianočnej jazde v internetovej herni eTIPOS.sk, v sekcii Šport. Počas doby trvania jesennej jazdy si podajte aspoň jeden tiket denne s ľubovoľným zápasom z aktuálnej kurzovej ponuky s minimálnou výškou kurzu 1,25. Výška vkladu musí byť minimálne 10 eur.

Stávky, ktorými sa zapojíte, môžu byť výherné, nevýherné aj nevyhodnotené. Do tejto bonusovej aktivity sa zapojíte podaním akejkoľvek sólo stávky, kumulatívnej stávky aj odvodenej stávky. Systémové stávky sa do tejto bonusovej aktivity nezapájajú.

zistiť viac info o priebežných výsledkoch

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk