Najlepší európsky futbal sa hrá tradične na Starom kontinente. No a ako si ho vychutnať lepšie, ak nie s podaným tiketom na TIPOSBET? V našej ponuke nájdeš bohatú ponuku, skvelé kurzy a máš možnosť pri troche šťastia vyhrať krásne peniaze. Ktoré zápasy ti odporúčame dať na tiket?

Ešte predtým, ako prejdeme na ponuku zápasov, sa pozrime na bonusové akcie.

Kto si na náš web klikol prvýkrát a zaregistruje sa, môže hrať bez nervov. Ak tvoja prvá stávka bude nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a vloží si na hráčske konto aspoň 10 €, hrá následne za 25 €.

Dortmund – Freiburg (piatok, 20:30)
Zápas – 1
Obaja dajú gól – áno
Počet gólov v zápase – 3,5 a viac

Zápas v Signal Iduna Parku zvedie cesty štvrtého a siedmeho tímu nemeckej bundesligy. Hlavným rozhodcom tohto zápasu bude Harm Osmers, ktorému budú na pomedzí asistovať Robert Kempter a Thorben Siewer.

Domáci tím je v tejto chvíli na štvrtom mieste s 37 bodmi, čo znamená trojbodovú stratu na tretí Stuttgart, ale už trinásťbodovú na druhý Bayern Mníchov. Borussia sa po krátkej zimnej pauze predvádza vo výbornej forme, vyhrala tri zo štyroch zápasov. Až v tom poslednom stratila body za vonkajšiu remízu 0:0 s Heidenheimom. Dnes sa bude chcieť vrátiť na víťaznú vlnu, nepríde ale vôbec ľahký súper.

Hosťom z Freiburgu patrí siedme miesto s 28 bodmi, čo značí trojbodovú stratu na šiesty Frankfurt. Freiburg tiež túži o návrate k trojbodovým ziskom, posledné dva ligové zápasy totiž prehral. Najprv sa tak stalo na trávniku Brém a potom aj doma so Stuttgartom. V oboch prípadoch to bolo po výsledku 1:3, keď sa o góly postarali Grifo a Kübler.

Dortmund doma zdolal svojho aktuálneho súpera päťkrát v rade, série by sa mala natiahnuť.

Nottingham – Newcastle (sobota, 18:30)
Zápas – X

Po výhre v FA Cupe v strede týždňa sa Nottingham Forest vráti do akcie v Premier League proti Newcastle United. Hosťujúci Magpies sa pokúsia o revanš po prehre 1:3 proti Tricky Trees v St James‘ Park na Boxing Day, teda 26. decembra.

Zverenci Nuna Espirita Santa nedokázali vyhrať žiadny z posledných siedmich zápasov počas 90 minút vo všetkých súťažiach, vrátane všetkých z posledných troch v Premier League, kde im momentálne patrí 16. miesto v tabuľke, len dva body nad pásmom zostupu.

Forest doma striedajú dobre zápasy s priemernými až slabými. Pred vlastnými fanúšikmi zdolali Manchester United či Aston Villu, padli však s Brightonom, Bournemouthom a naposledy Arsenalom.

Po náročnom období a poklese formy počas sviatočného obdobia sa Newcastle trochu zdvihol, ale naposledy sa natrápil s Lutonom a len remizoval 4:4. A to hasil remízu v závere zápasu.

Tréner Eddie Howe po zápase uznal, že jeho tím má v defenzíve na čom „popracovať“, keďže inkasoval najmenej tri góly v šiestich z posledných deviatich zápasov Premier League. Newcastle predtým inkasoval iba tri alebo viac gólov v piatich z predchádzajúcich 72 zápasov.

Straky klesli na deviate miesto v tabuľke a ich nádeje na ďalšie umiestnenie v prvej štvorke sú veľmi otázne. Na štvrtú Aston Villu strácajú 13 bodov, na šiesty Manchester United však strácajú len päť bodov.

Očakávame vyrovnaný duel, ktorému svedčí remíza.

AS Rím – Inter Miláno (sobota, 18:00)
Zápas – X2
Obaja dajú gól – ÁNO

Inter oslávi príchod nového čínského roku tím, že si v sobotu večer na Stadio Olimpico proti AS Rím oblečie sadu špeciálnych dresov. Pôjde o verzie bežného bielo-čierno-modrej vonkajšej varianty, na ktorých budú pri tejto príležitosti mená hráčov napísané mandarínskou abecedou namiesto bežnej latinky.

Čínsky Nový rok pripadá na 10. februára, teda na rovnaký deň, keď Simone Inzaghi a jeho tým prídu do talianskej metropoly.

Disciplinárna komisia Serie A však potvrdila, že kouč Inzaghi nebude na striedačke, keďže dostal trest na jeden zápas. V súboji proti Juventusu videl od rozhodcu už piatu žltú kartu, čo znamená dištanc.

Inter po lekárskych testoch potvrdil, že záložník Davide Frattesi má zranený štvorhlavý stehenný sval a v zápase sa nepredstaví, absentovať bude aj Cuadrado. Rimania nemôžu počítať so zraneným Abrahamom a Ndickom. Otázny je aj štart Spinazzolu a Smallinga.

Rimania vyhrali posledné štyri zápasy, Inter dokonca šesť. Oba tímy sú vo forme, o niečo viac veríme hosťom. A hoci to zníži kurz, radíme poistiť dvojku aj remízou.

Real Madrid – Girona (sobota, 18:30)
Zápas – 1
Počet gólov v zápase – viac ako 4,5

Sobotňajší večerný zápas LaLigy medzi Realom Madrid a Gironou je pripravený byť jedným z najočakávanejších zápasov sezóny. Ide o stretnutie dvoch najdominantnejších tímov Španielska v tejto sezóne, pričom oba sa môžu pochváliť pôsobivým útokom. Na strane domácich žiari Angličan Jude Bellingham, v tíme hostí Ukrajinec Arťom Dovbyk.

Kto by to bol čakal, že katalánsky tím z Girony bude v tejto časti sezóny aj pred oveľa slávnejšou Barcelonou a bude v hre o titul. Na Real totiž stráca len dva body.

Meteorický vzostup Girony pod koučom Michelom nie je ničím menším ako rozprávkovým príbehom, ktorý uchvátil futbalových fanúšikov po celom svete. Girona, ktorá je prirovnaná k zázračnému ťaženiu až po zisk titulu Leicestru City v sezóne 2015/16, má skvelú formu a najmä pohodu v tíme.

Madrid je jasným favoritom, ale Girona určite nechá na trávniku všetko. Tešiť sa tak môžeme na veľkolepé futbalové ofenzívne predstavenie. Real by mal vyhrať, padne veľa gólov.

West Ham – Arsenal (nedeľa, 15:00)
Zápas – 2
Oba tímy strelia gól – ÁNO

West Ham United privíta v nedeľu na London Stadium vysoko letiaci Arsenal. Domáci naposledy padli s Manchestrom United, a tak sa proti ďalšiemu veľkoklubu pokúsia o revanš.

Sklamanie na Old Trafford znamenalo koniec šesťzápasovej série Hammers v lige bez bez prehry, doma sú na tom oveľa lepšie. Neprehrali od októbra.

Zverenci Davida Moyesa si v poslednej dobe užili sériu dobrých výsledkov proti Gunners, keď vyhrali dva a remizovali jeden z predchádzajúcich troch stretnutí tímov vo všetkých súťažiach.

Arsenal absolvuje krátku cestu hlavným mestom plný sebavedomia po impozantnom triumfe 3:1 nad Liverpoolom minulý víkend. Aktuálne ťahajú zverenci kouča Artetu sériu troch výhier v rade.

Očakávame ofenzívny futbal, presadiť by sa mali oba tímy.

Button Text