Chýba vám v živote ozajstná zábava a vzrušenie? Široké možnosti zábavy nájdete už aj v online prostredí. V ňom si teraz zahráte obľúbené číselné lotérie, natipujete si na športové zápasy, zabavíte sa pri online hre alebo si zotriete niektorý z online žrebov. Stačí využiť možnosti, ktoré ponúka online svet.

Vyhrať milióny z pohodlia obývačky? Všetko je možné!

Na www.etipos.sk nájdete obľúbené lotérie od TIPOSu, akými sú LOTO, EUROMILIÓNY, KENO 10 či EUROJACKPOT. Stačí si vybrať svoje šťastné čísla alebo sa spoľahnúť na náhodný tip a super výhry môžete získať úplne jednoducho pri sedení doma na gauči, cestou do práce, alebo pri prechádzke v prírode.

Okrem toho si môžete otestovať svoj športový rozhľad v rámci tipovania  na hokejové, futbalové, tenisové, basketbalové či iné športové výsledky.  Rozsiahla, ale prehľadná sekcia výsledkov jednotlivých zápasov, ktorá je dostupná na www.etipos.sk, už čaká na vašu šikovnosť pri tipoch a odhadoch. Okrem toho môžete tipovať aj na zápasy, ktoré prebiehajú naživo.

Okrem webu je možné tipovať a stávkovať aj s aplikáciami, ktoré nájdete na www.etipos.sk vždy a všade vo vašom mobile alebo tablete.

Stierať, stierať, stierať…

Ste fanúšikom stieracích žrebov, ale počasie nepraje prechádzke do najbližšej trafiky či na poštu? Je tu riešenie, pri ktorom môžete ostať v pohodlnom prostredí a zároveň sa zabaviť. Obľúbený žreb si viete zotrieť na webe úplne z akéhokoľvek miesta, kde sa práve nachádzate. TIPOS ponúka širokú škálu elektronických žrebov. A tento rok dokonca prišiel s fantastickou novinkou – online verziou obľúbeného žrebu PRASA V ŽITE. Obľúbené prasiatka tak prešli aj do internetového sveta.

Online hry vždy so sebou

S TIPOSom môžete hrať aj rôzne online hry. Všetky produkty sú však prístupné len pre dospelých hráčov nad 18 rokov. Nevyhnutná je registrácia na www.etipos.sk. Po registrácii a overení získajú hráči všetky informácie aj k bonusovým programom, čo znamená, že k výhram môžu získať navyše aj štedré bonusy alebo vecné ceny.

Na nudu teda nie je čas. TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. totiž ponúka najširšie možnosti zábavy s číselnými lotériami, športovými stávkami, e-žrebmi, online hrami a super výhrami. Tak neváhajte, skúste si kliknúť na web www.etipos.sk a objavte všetky dostupné možnosti online zábavy.

chcem hrať