Do Nového roku 2023 chýba už iba niekoľko dní, no my pre teba máme stále niečo nové. Prinášame ti ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier. Čakajú ťa aj zaujímavé výhry, ktoré získaš, keď roztočíš valce a pustíš sa do hrania v online kasíne eTIPOS.sk. A ktoré hry by si mal vyskúšať ešte dnes?

Western Story

Ak si fanúšik kovbojskej tematiky alebo celkovo tematiky Divokého západu, máme niečo pre teba! Určite si nenechaj ujsť online automat Western Story, čakajú na teba typické westernové postavičky ako Šerif, Bandita, pištole a podobne. Každého hráča však budú najviac zaujímať 3 špeciálne symboly – WILD, SCATTER a MYSTERY, ktoré ťa priblížia k maximálnej možnej výhre.

Hra má klasické rozloženie 5 valcov a 3 riadky. Na nich nájdeš až 17 fixných výherných línií, na ktorých sa budeš snažiť nájsť 3, 4 alebo 5 zhodných symbolov zľava doprava. Na 1 spin si môžeš zvoliť stávku v rozmedzí od 10 centov až do 500 eur. Pri tejto najvyššej stávke môžeš vyhrať až 250 000 eur!

CHCEM HRAŤ

Diego El Pibe de Oro

Je tu skvelý slot, ktorý vzdáva hold Diegovi Maradonovi, jednému z najväčších futbalových hráčov všetkých čias a jednej z najväčších osobností sveta. Je to hra, ktorá bude rezonovať u miliónov fanúšikov po celom svete, „božský“ Diego bol iba jeden. Bol predovšetkým známy svojimi zručnosťami na ihrisku a využívaním svojich predností aj mimo neho.

Je čas pripojiť sa k samotnému „zlatému chlapcovi“ a užiť si večer plný bohatstva a lesku. Budeš sa chcieť stretnúť so všetkými, ale najmä so samotným Maradonom, pretože práve on je divoký Scatter. Obleč si teda svoj najdrahší oblek a najdrahšie hodinky a stráv noc hraním sa so zlatým chlapcom z Argentíny.

27 Joker Fruits

Chceš zažiť vzrušenie zo starých dobrých hracích automatov? Vďaka automatu 27 Joker Fruits si môžeš zahrať modernú verziu týchto hier. Čaká ťa veľmi jednoduché hranie na troch valcov a 27 nenastaviteľných výherných línií. Toto vydanie má konkrétne veľké lesklé ikony vo veľmi jasných farbách a lesklé červené kotúče. Nechýba ani červený rám a abstraktný obrázok na pozadí.

Môžeš tiež počúvať klasické zvukové efekty a modernú hudbu. Vyzerá síce trochu retro, no má moderný, užívateľsky príjemný dizajn, ktorý dobre funguje aj na mobilných zariadeniach. Aby si sa zoznámil s multiplikátormi, zatočeniami zadarmo a ostatnými funkciami v tejto hre, stačí tak málo – roztočiť valce a nechať sa unášať množstvom ovocia na valcoch.

CHCEM HRAŤ

81st Cabaret

Urob krok späť v čase a odkry oponu slávneho kabaretu. Táto hra prichádza s deviatimi základnými výhernými líniami. Nenechaj valce chladnými a aktivuj celú sadu s 81 výherných línií. Vráť sa spolu s nami do obdobia a sveta Great Gatsbyho. Táto štvorvalcová hra od Synot Games má jasnú tému 20. rokov 20. storočia, od grafiky až po zvukové efekty a symboly. Logo Kabaret je preto samozrejme najvyššie platiacim symbolom.

Ďalej na teba čaká aj parfum č. 81, modrý klobúk a vejár z ružového peria. Nižšie platiace symboly 81. kabaretného automatu zastupujú klasicky symboly kariet A, K, Q, J a 10. Jedným z hlavných rozhodnutí, ktoré budeš musieť urobiť pri hraní tejto hry, je, koľko chceš staviť. Našťastie je tu veľa možností, ktoré ti otvoria cestu k tvojej vysnívanej výhre.