Každý týždeň pribúdajú noví výhercovia, ktorí sa tešia z úspešných stávok v číselných lotériách, športových stávkach, alebo výhier na výherných automatoch v online kasíne eTIPOS.sk. V niektorých prípadoch je suma výhry v neuveriteľnej výške.

Máte radi šport a momentálna situácia vám neumožňuje sa ho zúčastňovať?

Športové stávky online priamo z pohodlia domova sú riešením presne pre vás. Ste športový fanúšik, športu a športových podujatí sa nechcete vzdať? Športové stávky na eTIPOS.sk vám ponúkajú presne to, čo potrebujete. Máme pre vás riešenie aj v podobe mobilnej aplikácie eTIPOS Šport. Otestujte si svoje znalosti v športových stávkach na mobile.

V online kasíne eTIPOS.sk sa vyhrávalo

Minulý týždeň pribudlo niekoľko šťastných výhercov, ktorí si vďaka online kasínu eTIPOS.sk spríjemnili voľnú chvíľu. Roztočili valce na výherných automatoch v online kasíne a vo veľa prípadoch si vďaka šťastiu v hre zlepšili deň výhrou.

Výhru na výhernom prístroji s názvom Greedy Goblins získal hráč Marko2017. Suma 7138,75 € mu určite spravila v sobotu, 7. marca, veľkú radosť. Táto hra plná malých, zelených škriatkov vám ponúkne nielen bezchybné 3D animácie, ale hlavne množstvo bonusov. Škriatkovia boli štedrí k minulotýždňovému výhercovi, vyskúšajte aj vy, čo vám doprajú.

Vlož do hry 2 € a vyhraj 1 000 €. Výborná predstava, ktorá sa stala skutočnosťou pre hráča benita2777. A dokonca dvakrát v hre Hell Mania. Táto hra s názvom pekelná mánia v preklade má čertovsky dobrú grafiku a celou hrou vás prevedie sexi diablica.

Obľúbenými výhernými prístrojmi minulého týždňa boli tie, ktoré ponúkajú hru plnú farebných druhov ovocia. Hráči si zahrali hry Fruit Awards, FruitiXX, Sevens&Fruits ako aj jeden z najnovších automatov Fruiti.

V hre LOTO 5 z 35 padol ďalší jackpot

Číselná lotéria LOTO 5 z 35 má malý základný vklad na jednu stávku, cena tipu je len 0,50 €. Zároveň je to číselná lotéria s najvyššou šancou na hlavnú výhru.

Na základe toho sa možno rozhodoval aj výherca, ktorý uzatvoril stávku na jednom z predajných miest v Trnavskom kraji a v nedeľnom žrebovaní výherných čísel boli práve jeho čísla tie výherné. Od nedele, 8. marca, sa tento hráč teší výhre 86 231,82 €. Šťastný výherca investoval 3,50 €, vyplnil šesť hracích polí a zvolil aj účasť v doplnkovej hre JOKER a určite neľutuje.

Vyberte si z našej ponuky