Minulý týždeň, prelom dvoch mesiacov, odštartoval nový mesiac, Apríl. Bol to naozaj príjemný štart, ktorý priniesol nielen slnečné počasie, ale aj veľké množstvo výhier. Veríme, že budeme v online herni eTIPOS.sk v tomto trende aj pokračovať a čo najviac hráčov sa bude tešiť z výhier.

Bezpečnú zábavu z pohodlia domova ti ponúka online herňa eTIPOS.sk. Práve tu nájdeš najširšiu ponuku zábavy ale so šťastím aj zaujímavé výhry.

Z veľkého množstva výhercov, jeden získal kasínový jackpot – Max Power Bonus

Minulý týždeň bol výnimočný v počte výhercov, ktorým sa pri nízkych vkladoch veľmi dobre darilo. Hráči ktorí sa u nás zabávali získali veľa pekných výhier a to aj s vkladmi pod 10 €. Veľa takýchto nadšencov si v online kasíne eTIPOS.sk nahrala výhru nad 1 000 €.

Výnimočnú výšku jednorazovej výhry dosiahol minulý týždeň hráč Kuzmik. Sobota, 4. apríl, bude pre neho určite nezabudnuteľným dňom. Okrem bežnej výhry sa práve tomuto hráčovi podarilo pokoriť Max Power Bonus – kasínový bonus, vďaka ktorému si pripísal na účet celkovú sumu výhry 27 651,40 €. V prvom momente každého napadne otázka, koľko bol asi jeho vklad. Výška jeho vkladu robí túto výhru ešte výnimočnejšou. Tento šťastný výherca do hry vložil iba 0,20 €, čiže minimálny vklad potrebný na zapojenie sa do hry o Max Power Bonus. Vložiť 20 centov a vyhrať niekoľko tisícovú výhru, to je naozaj úspešná hra. O Max Power bonus sa hrá ďalej, jeho hodnota neustále rastie.

V deň bláznov, 1. apríla, si určite svoje hráčske konto niekoľkokrát kontroloval hráč registrovaný pod prezývkou ardnas . V tento deň plný žartov sa mu podarila nahrať jednorazová výhra v sume 7 500 €. A nebol to žart. V hre Thunder Reels sa mu to naozaj podarilo a už sa teší z tohto finančného prírastku na svojom účte.

Skúste svoje šťastie v niektorej z hier v ponuke online kasína eTIPOS.sk. A nezabudni hrať o MAX POWER BONUS.

Zapoj sa do hier v kasíne

1. apríla sa nielen žartuje, ale aj vyhráva

V špeciálny dátum 1. apríla sa v online herni eTIPOS.sk o výhrach nežartuje. Možno to v prvý moment ako žart brali aj dvaja hráči hry LOTO 5 z 35, obaja si odnášajú výhru 49 036,58 €. Výhru si isto uvedomia hneď, ako im bude pripísaná na účet. Na túto prvoaprílovú výhru určite nikdy nezabudnú.

Nepremeškaj šancu na výhru a hraj niektorú z číselných lotérií. Ani z domu nestrácaš šancu stať sa milionárom. Máme pre teba bezpečný a zodpovedný spôsob ako sa zapojiť. Hraj online z pohodlia domova, tipuj obľúbenú číselnú lotériu v online herni eTIPOS.sk.

Najbližšie máš možnosť vyhrať 90 mil. € v číselnej lotérii EUROJACKPOT.

Hraj o 90 miliónov