Hrajte zodpovedne! To je základné heslo najbližších dní. Neznamená to, že musíte stopnúť všetky aktivity, dôležité je nájsť si spôsob, pri ktorom sú dodržané pravidlá. Online herňa eTIPOS.sk vám ponúka ideálny spôsob, pri ktorom neohrozujete seba ani okolie. Hráte a tipujete z pohodlia domova, alebo odkiaľkoľvek.

Zabavte sa a získajte výhru online z akéhokoľvek miesta, kde sa práve nachádzate. Takúto možnosť vám ponúka online herňa eTIPOS.sk.

Netradične vysoká jednorazová výhra v online kasíne

Roztočiť valcami na online automate a jednorazovo vyhrať 10 000 €, to je niečo, čo sa nestáva každý deň. Toto výnimočné šťastie mal hráč 2G6H6D . Pravdepodobne je fanúšikom ovocných automatov, ktoré sú nestarnúcou klasikou v tejto oblasti. Vyberal si práve z ponuky takýchto výherných prístrojov a šťastie mu prialo v tomto prípade v online hre FruitiXX, ktorá je výnimočná v tom, že ponúka každému hráčovi zaujímavé možnosti na vyššie a krajšie výhry, ako by sa mohlo na začiatku zdať. Jediná hra tomuto šťastnému hráčovi priniesla neuveriteľných 10 000 €.

Počas minulého týždňa bola väčšina najštedrejších hier práve s témou šťavnatého ovocia. Okrem hry FruitiXX od spoločnosti SYNOT GAMES, je veľmi obľúbený aj online automat Fruiti.

Ak spočítame päť najzaujímavejších výhier za minulý týždeň, celková hodnota dosiahla sumu 32 000 € a rozdelilo si ju päť šťastných výhercov. Každý z nich si pripísal na svoj účet minimálne 5 000 €.

V hre Book of Secrets tiež padali zaujímavé výhry ako napríklad tieto v ktorej vklad do hry bol iba 2 €. Minulý týždeň hrali rovnakú hru s rovnakým vkladom minimálne traja šťastní hráči. Dvaja hráči 6J9F3 a 2B2I9J vložili rovnaký vklad a otočenie valcami im prinieslo podobnú sumu, vyše 500-násobok svojho vkladu. Najšťastnejší z trojice hráčov s nickom 96380 si zahral Book of Secrets s rovnakým vkladom vo výške 2 € a vytočil si presne 2 040 €, hráč registrovaný pod prezývkou 9G3I0 si svoj vklad znásobil viac ako tisíckrát.

Skúste svoje šťastie v niektorej z hier v ponuke online kasína eTIPOS.sk.

Staň sa milionárom z pohodlia domova

Nepremeškajte šancu na výhru a hrajte niektorú z číselných lotérií. Napriek momentálnej situácii, počas ktorej trávime väčšinu času doma, nestrácate šancu stať sa milionárom. Máme pre vás bezpečný a zodpovedný spôsob ako sa zapojiť. Hrajte online z pohodlia domova, tipujte obľúbenú číselnú lotériu v online herni eTIPOS.sk.