Minulý týždeň bol naozaj výnimočný svojou štedrosťou k hráčom online kasíne eTIPOS.sk. Darilo sa im ešte viac ako inokedy. Výšky výhier za minulý týždeň, presvedčia určite aj teba, že hrať a skúšať šťastie v online herni eTIPOS.sk sa naozaj oplatí.

Výhra vyše 30 tis. € je minulotýždňová realita v online kasíne eTIPOS.sk

Zahrať si s vkladom 6 € a vyhrať 30 495 €! To je sen každého hráča. Jednému z kasínových hráčov sa to v posledný aprílový deň podarilo premeniť na realitu. Tento šťastlivec registrovaný pod prezývkou petra**** si zahral hru Book of Secrets. Vložil vklad 6 € a výška výhry pravdepodobne zaskočila aj jeho samého. Aktuálne sa už teší z prírastku na účte v sume 30 495 €. Šťastie mu priniesla jedna z najobľúbenejších kasínových hier Book o Secrets, ktorá je zaujímavá nielen originálnou témou. Hlavnou postavou tohto výherného automatu je krásna archeologička Ivy s kovbojským klobúkom a neprehliadnuteľným dekoltom. Zabav sa s krásnou Ivy a vyhraj niekoľko tisíc podľa vzoru minulotýždňového výhercu. Príjemná predstava, ktorá sa môže aj v tvojom prípade stať realitou. Dôležité je to vyskúšať.

Ak nie je hra, ktorou ťa prevedie šarmantná archeologička pre teba to pravé, v online kasíne eTIPOS.sk máš na výber niekoľko výherných prístrojov s rôznou témou. Určite si dokáže vybrať každý. Hráčka Macka23 si zvolila pre seba to pravé a roztočila to v stredu večer v hre Ladies Nite a jej dámska jazda bola určite výnimočná. Táto hra jej priniesla nielen večierok plný zábavy, ale hlavne výhru 13 105 €.

Chuť navštíviť bájny ostrov ako z románu Ostrov pokladov od Roberta Louisa Stevensonamal dostal hráč 12Andrej56. Nielenže si to vďaka eTIPOS.sk splnil, ale na ostrove v hre s názvom Treasure Island našiel poklad – výhru 8 888 €. Vstup na bájny ostrov ho stál len 5 € čo sa určite oplatilo v porovnaní s hodnotou objaveného podkladu. Štyri osmičky budú pre tohto výhercu možno navždy magickým, šťastným číslom.

Máš len niekoľko minút a chceš ich stráviť čo najlepšie? Tak to skús rovnako ako hráč ardnas. Zahral si v online kasíne hru Fruity Gold a znásoboval si svoje ovocné výhry. Jeho výhra sa napokon zastavila na 3 500 €. Využi aj ty každú voľnú chvíľu čo najlepšie.

Zaujímavé výhry ponúkajú aj e-ŽREBY

Sprav si radosť a zabav sa s niektorým e-ŽREBOM z ponuky online herne eTIPOS.sk. Táto jednoduchá forma zábavy ponúka naozaj zaujímavé možnosti výhry.

Šancu na zotretie výhry využil aj hráč registrovaný v online herni pod prezývkou Korayogi a 29. apríla  na e-ŽREBE Amore vyhral 2 500 €. Môžeš mať ešte viac šťastia ako minulotýždňový výherca, tento e-ŽREB ponúka najvyššiu možnú výhru až 5 000 €. Vyskúšaj svoje šťastie. Nielenže ťa online žreb Amore prenesie do najromantickejšieho mesta na svete, do Paríža, ale hlavne ti ponúka možnosť zotrieť si jednu z desiatich rôznych výhier, maximálne až 5 000 €.  Táto zábava ťa bude stáť 2 €.

Veľa šťastia a zábavy v hre! Najširšiu ponuku zábavy a výhier ti ponúka online herňa eTIPOS.sk

Zabav sa v kasíne na eTIPOS.sk