Hraj a vyhraj! To je slogan asi každého hráča. Vďaka rôznym promoakciám a bonusom dávame hráčom možnosť ešte vyššej výhry. Odzrkadľuje sa to aj na výškach výhier, ktoré výherci vyhrávajú pri jednotlivých otočeniach. Niekedy je až neuveriteľné, akú sumu je možné vyhrať v priebehu tak krátkeho času a s vkladom do hry len niekoľko eur.

Tisícnásobok vkladu do hry, to je najvyššia kasínová výhra minulého týždňa

Nové EGT hry, ktoré ponúkajú šancu na výhru jedného zo štyroch jackpotov, za prvých 14 dní fungovania rozdelili medzi šťastných výhercov viac ako 55 000 €. Potvrdilo sa tak, že tieto hry sa naozaj oplatí hrať.

Novinku z ponuky hier vyskúšal aj náš stály hráč Marko2017, mal šťastnú ruku, roztočil valce výherného prístroja Amazons‘ Battle a v políčku s označením WIN mu naskočila suma 18 000 €. Tisíckrát znásobiť svoj vklad? Tento prípad potvrdzuje, že sa to dá. Zahral si s vkladom 18 € a už sa teší z tisícnásobne vyššej jednorazovej výhry. Aj keď suma výhry bola naozaj vysoká, stále mal šancu na ďalšiu výhru. Táto hra ponúka možnosť zahrať si aj o niektorý zo 4 jackpotov, o ktoré sa hrá s každým EGT online automatom. JACKPOT síce nepadol, ale tohto hráča to určite až tak nemrzelo, keďže už výškou samotnej výhry bol dostatočne potešený a na svoj účet si pripísal sumu 18 000 €.

Vysoké výhry ponúkajú aj ostatné online kasínové hry na eTIPOS.sk. Nielen EGT hry sú štedré k hráčom. Obľúbený výherný prístroj Fruit Zen, ktorý je v ponuke online kasína už dlhšie, si 19. 5. zahral jeden z hráčov a výška výhry bola mimo jeho očakávania, svoj rozpočet si tento výherca prilepšil o 16 200 €.

Ďalší výherca s prezývkou 1J7D8D premenil svoj 20-eurový vklad na výhru 8 560 €. Tiež si vybral z ponuky overených výherných prístrojov, ktoré patria medzi hráčmi obľúbené. Book of Secrets má atraktívnu nielen tému, ale aj bonusy, možno práve preto si ju vybral aj tento hráč.

Reštart športových stávok

Nejaké obdobie bola v oblasti športu a s ním spojených stávok „koronaprestávka“. Hlásime reštart! Najväčšie futbalové kluby sú už v plnom nasadení, takže máš opäť šancu zažiť obľúbený adrenalín pri napínavom športovom zápase. Aby ťa to bavilo ešte viac, tipuj ako zápas dopadne a máš šancu vyhrať.

Každá oblasť z ponuky online herne eTIPOS.sk je zaujímavá, určite si vyberieš pre seba tú pravú zábavu.

Skús svoje šťastie v kasíne