Okrem pravidelných výhier v kasínových hrách sa Slováci v poslednom čase nemôžu sťažovať na nedostatok šťastia v číselných lotériách. Už niekoľkýkrát sa na slovenského hráča usmialo šťastie v najobľúbenejšej európskej lotérii EUROJACKPOT. Minulý týždeň medzi slovenských výhercov pribudol ďalší jackpotový výherca, ktorému šťastné čísla zabezpečili výhru v druhom poradí číselnej lotérie EUROJACKPOT.

Dopraj si vitamíny z ovocia v online kasíne a môžeš vyhrať niekoľko tisíc €

Momentálne je ideálna doba nájsť si takú formu zábavy, ktorá je možná aj z pohodlia domova. Online kasíno eTIPOS.sk je tak nielen pohodlná, ale hlavne bezpečná forma príjemného trávenia voľného času. Môžeš kdekoľvek stráviš príjemnú chvíľku voľna po svojom. Ponuka je naozaj štedrá, takže si určite vyberieš.

Okrem toho, že pri hrách z ponuky online kasína eTIPOS.sk na chvíľu vypneš hlavu, môžeš si svoj rozpočet prilepšiť o naozaj zaujímavú výhru. Minulý týždeň sa to podarilo niekoľkým hráčom, ktorí zhodnotili svoj vklad do hry niekoľkonásobne a vďaka výhre si zlepšili náladu v týchto neľahkých časoch.

V ponuke online kasína nájdeš aj veľmi obľúbene ovocné automaty plne vitamínov, ktoré ťa svojou farebnosťou pozitívne naladia. A najviac ti určite spraví náladu hlavne výhra a tie minulý týždeň na týchto automatoch padali ako dozreté ovocie zo stromov. Hra FruitiXX, nestarnúca klasika vo svete ovocných automatov, potešila po jednom zatočení výhrou v sume až 7 112,11 € hráča registrovaného na eTIPOS.sk pod prezývkou Ja12.

Ďalší šťastný minulotýždňový výherca si z ponuky vybral taktiež hru, ktorá sa točí hlavne okolo šťavnatého ovocia plného vitamínov. Výber bol aj v jeho prípade správny. Hráč Bula v hre Fruit Zen nahral jedným zatočním až 4 350 €, ktoré putovali do jeho pokladničky. Pri tejto hre zotrval a potvrdilo sa, že hrať Fruit Zen sa naozaj oplatí. Tomu istému hráčovi priniesla aj ďalšiu výhru a to v ten istý deň. Druhý prírastok do pokladničky bol rovných 4 000 €.

Skús nové hry v kasíne

Slováci majú veľké šťastie v hre EUROJACKPOT

Už niekoľkokrát sa v poslednej dobe potvrdilo, že aj Slováci majú v európskej číselnej lotérii naozaj veľkú šancu na výhru. Minulý týždeň sme sa opäť tešili z výsledkov žrebovania. Slovák získal v piatok 8. mája výhru v druhom poradí v sume 472 109,80 €. Takýto začiatok víkendu patrí medzi tie ideálne.

Aj ty môžeš naštartovať víkend výhrou v číselnej lotérii Eurojackpot, nezabudni sa zapojiť. Bez toho sa totiž vyhrať nedá.

Veľa šťastia a zábavy v hre! Najširšiu ponuku zábavy a výhier ti ponúka online herňa eTIPOS.sk

Vyber si z ponuky lotérií