Aj vy skúste šťastie v hre a zaraďte sa medzi šťastných výhercov. V online herni eTIPOS.sk pribúdajú výhercovia každý týždeň.

V číselných lotériách prevádzkovaných spoločnosťou TIPOS minulý týždeň hráčom šťastena priala. V obľúbenej číselnej lotérii LOTO sa výherca tešil z výhry neuveriteľných 500 000 €.

Väčšinu hráčov poteší každá výhra a online herňu eTIPOS.sk vnímajú ako spôsob zábavy a trávenia voľného času. Momentálne sa kvôli ochrane vlastného zdravia neodporúča mimo nevyhnutných prípadov navštevovať verejný priestor. Online herňa eTIPOS.sk je v tomto období jedna z možností, ako sa odreagovať a zabaviť priamo z pohodlia domova. Vďaka online prístupu nepremeškáte ani šancu zapojiť sa do žrebovania číselných lotérií.

Online kasíno s najväčšou ponukou zábavy priamo z pohodlia domova

Trávite momentálne doma viac času ako obyčajne, teraz je ideálna príležitosť využiť ponuku online kasína eTIPOS.sk. Zabavte sa, roztočte valce na výherných automatoch a máte šancu spríjemniť si deň výhrou.

Vklad 1 € vám prinesie môže okrem zábavy, priniesť aj výhru o akej sa vám ani nesnívalo. Podarilo sa to hráčovi registrovanému v online kasíne pod kódom 6J9F3 . Rozhodol sa pre hru Book of Secrets, do ktorej vložil 1 € a vyhral 1148 €. To sa naozaj oplatí!

Za málo peňazí veľa muziky. Niečo také si povedal zrejme hráč range, ktorý do hry vložil 1,50 € a jedným otočením na automate si prilepšil o sumu 1278,80 €. Dobrodružný online automat s názvom 300 Shields možno prinesie šťastie aj vám.

Jednu z najvyšších jednorazových výhier minulého týždňa si na svoj hráčsky účet pripísal hráč Marko2017. Vďaka šťastiu v hre sa isto tešil zo sumy 7382,82 €. Ak porovnáme výšku jeho vkladu do hry a sumu výhry, je to viac ako 490-násobok. Hra s príznačným názvom Hell Mania priniesla tomuto výhercovi priam „pekelné šťastie“.

V prvom ťahu hry LOTO vyhral hráč pol milióna eur

Po minulotýždňovom žrebovaní, v stredu 11. marca, pravdepodobne oslavoval hráč, ktorý vyhral pol milióna eur. Výhru v prvom poradí mu priniesla stávka uzatvorená na jednom z predajných miest v Trenčianskom kraji. Na tikete, ktorý mu priniesol toto veľké šťastie, vyplnil pre hru LOTO svoje vlastné čísla na dvoch hracích poliach. Takúto dvojtipovú stávku si ešte predplatil na tri žrebovania a do hry tak vložil 6 eur.

S touto stávkou, ktorá mu už priniesla pol miliónovú výhru, si zahrá ešte v dvoch nasledujúcich stávkových obdobiach. Uvidíme, či mu prinesie šťastie ešte v niektorom z dvoch nasledujúcich žrebovaní.

V stredu sa oplatilo hrať aj LOTO 5 z 35. Výhru prinieslo hneď dvom hráčom, z ktorých každý vyhral v prvom poradí 7 960,19 €. Jeden z dvoch šťastných výhercov LOTO 5 z 35 uzatvoril svoju šesťtipovú stávku na jednom z predajných miest v Bratislavskom kraji. Spoľahol sa na náhodný výber čísel a priplatil si aj doplnkovú hru JOKER. Druhý hráč uzatvoril podobnú stávku, ale na predajnom mieste v Trenčianskom kraji. Tento výherca sa naopak rozhodol pre vlastné čísla a taktiež si priplatil doplnkovú hru JOKER. Obaja hráči zaplatili rovnako 3,5 €.

Skús šťastie na etipos.sk