Nezabudni, že na zápasy v TIPOSBETE si môžeš podať s najlepšími kurzami, ktoré nájdeš len u nás. Ak si na náš web klikol prvýkrát, zaregistruj sa ešte dnes a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €). Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. polčas, handicap a pod.).

Navyše, na nových hráčov čaká registračný bonus 15 €. Kto sa totiž registruje a založí si hráčske konto aspoň za 10 € hrá následne za 25 €.

A to stále nie je všetko. Kto si podá na tiket aspoň 4 zápasy, pričom každý má kurz 1,50 a vyšší, dostane od nás automaticky navýšenie výhry až o 20%!

Chcem tipovať

A na ktoré zápasy európskych líg sa oplatí zaostriť pozornosť?

LIGA MAJSTROV

Neapol – Union Berlín (streda, 18:45)

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Neapol – Neapol gól v oboch polčasoch

Aktuálny držiteľ Scudetta Neapol sa opäť presadzuje na európskej scéne a s dvoma výhrami sa drží na druhom mieste skupiny C Ligy majstrov. Za najúspešnejším klubom súťaže Realom Madrid zaostáva o tri body, rovnakým rozdielom vedie pred Bragou a bude sa usilovať o to, aby jeho nadchádzajúci súper Union Berlín, ktorého v minulom kole porazil 1:0, zostal bez bodu. Tento výsledok rozšíril už aj tak pôsobivú históriu Blues v skupinovej fáze LM, ktorá teraz obsahuje iba tri porážky v posledných 21 takýchto zápasoch. S takou bilanciou je na trénera Rudiho Garciu vyvíjaný tlak, aby proti nemeckému súperovi dosiahol štvrté víťazstvo v rade s čistým kontom, čo by Neapolu iste pomohlo priblížiť sa na dosah vyraďovacej časti, čo je podľa talianskych médií podmienkou Garciovej zmluvy.

Vyrovnať sa štvrťfinalistom minulej sezóny na ich domácom ihrisku nie je ľahké pre žiadny hosťujúci klub, tým skôr pre Union Berlín, ktorý ako jeden z iba troch tímov prehral všetky tri doterajšie duely v LM. A cez víkend sa situácia opäť zhoršila, keď si Union pripísal rekordnú dvanástu súťažnú prehru v rade po porážke s Eintrachtom Frankfurt 0:3.

Arsenal – Sevilla (streda, 21:00)

Tipy: Zápas 1X – 1.polčas X – menej gólov ako 3,5

Forma Arsenalu a Sevilly sa od zápasu tretieho kola Ligy majstrov 2023/24, ktoré sa odohralo pred dvoma týždňami, uberá rôznymi smermi. Arsenal vtedy v Španielsku vyhral 2:1 a potom s kombinovanou zostavou skolil v Premier League Sheffield United 5:0. Odvtedy však zverenci Mikela Artety utrpeli dve porážky a prvýkrát v tejto sezóne sa im nedarí. Pri poslednej z týchto prehier proti Newcastlu United označil Arteta rozhodnutie rozhodcov u VAR o uznaní gólu súpera za „trápne“. To sa nakoniec ukázalo ako rozhodujúce, pretože Gunners prvýkrát v tejto sezóne nedokázali skórovať v súťažnom zápase a ukončili tak sériu 16 duelov s presným zásahom. Teraz sa budú zúfalo snažiť vrátiť na správnu cestu a upevniť si pozíciu na prvom mieste skupiny B, ale iba dve výhry v predošlých šiestich domácich európskych súbojoch proti španielskym klubom zdôrazňujú, že táto úloha nemusí byť jednoduchá, a to aj napriek nedávnemu víťazstvu vo vzájomnej konfrontácii.

Sevilla od posledného merania síl s Arsenalom neprehrala. V minulých dvoch prípadoch inkasovala iba jeden gól. Alonso dúfa, že nedávne zlepšenie formy Sevilly bude hrať úlohu pri zaisťovaní pozitívneho výsledku najmä preto, že Sevilla stráca na druhý Lens už tri body. Ale bilancia iba jedného víťazstva v LM na anglickej pôde zo siedmich pokusov, ktorá zahŕňa porážku 0:3 na ihrisku Gunners v roku 2007, naznačuje, že sa jej za kanálom La Manche nedarí.

Real Madrid – Braga (streda, 21:00)

Tipy: Zápas 1 – 1.polčas 1 – 1.gól Real – handicap (-0,5) 1

Po troch víťazstvách v Lige majstrov sa Real Madrid môže pri najbližšej príležitosti kvalifikovať do vyraďovacích bojov. V treťom zápase sa stretne s Bragou, ktorú v Portugalsku porazil 2:1. Potom, čo však bol v nedeľu s Rayo Vallecano pod veľkým tlakom a iba remizoval 0:0, sa štrnásťnásobný víťaz LM na svoje pomery trochu trápi. Po odchode Karima Benzemu má Real niekedy problémy v ofenzíve, nemôžu Los Blancos brať žiadnu hrozbu na ľahkú váhu, hoci doma s portugalským tímom ešte nikdy neprehrali a na Bernabéu sú v Európe neporazení od apríla 2022.

TIPUJ LIGU MAJSTROV A VYHRAJ AŽ O 20% VIAC

Braga sa nachádza na treťom mieste v skupine C a v prípade, že sa strelecky presadí, čo sa jej podarilo vo všetkých 19 súťažných súbojoch v tejto sezóne – vrátane siedmich v Európe, môže mať šancu. Po sobotňajšej ligovej výhre 6:1 nad Portimonense by mala do Španielska odchádzať v dobrej nálade, najmä po tom, čo na inkasovaný úvodný gól dôrazne zareagovala šiestimi údermi v druhom polčase. Artur Jorge po obrate označil svoj tím za celok s „veľkým charakterom“ a bude ho potrebovať ešte viac, pretože sa bude snažiť o prvé víťazstvo v skupinovej fáze európskych pohárov na španielskej pôde od prehry so Sevillou v Pohári UEFA v novembri 2006.

Salzburg – Inter Miláno (streda, 21:00)

Tipy: Zápas X2 – 1.polčas bez gólov – 1. gól Inter

FC Salzburg prehral v treťom zápase Ligy majstrov s Interom Miláno 1:2 a v skupine D stráca na prvé dva tímy, Real Sociedad a Inter, štyri body. Ak oba tieto celky tento týždeň zvíťazia, Rakúšania sa štvrtýkrát za posledných päť ročníkov LM nedostanú zo skupinovej fázy. Existuje však šanca, že sa tomuto osudu vyhnú, pretože zverenci Gerharda Strubera na túto poslednú porážku v LM odpovedali tromi výhrami v rade, čím sa im podarilo vrátiť sa do tempa a usadiť sa na čele rakúskej Bundesligy, v ktorej sa bijú o obhajobu titulu. A hoci prehrali predošlé dva domáce duely LM, zostávajú tieto porážky jedinými prehrami Salzburgu v posledných deviatich zápasoch v Red Bull Arene, ktoré dopĺňa dobrá domáca bilancia z poslednej doby proti talianskym klubom, čo zvyšuje nádej na predĺženie ich pobytu v tohtoročnej súťaži.

Finalista minulej sezóny Inter nadviazal na víťazstvo vo vzájomnom boji dvoma ligovými výhrami, čím si udržal vedenie v Sérii A a vylepšil svoju neporaziteľnosť v súťaži. Ďalšie predĺženie tejto série štvrtým európskym triumfom vo vzájomných konfrontáciách by Inter posunulo do tretej vyraďovacej fázy milionárskej súťaže v rade. Nerazzurri môžu mať pocit, že história je na ich strane, pretože vyhrali deväť z predchádzajúcich desiatich stretnutí s rakúskymi celkami. Zverenci Simoneho Inzaghiho v tomto ročníku ešte neprehrali u súpera a do stredajšieho zápasu si pravdepodobne prenesú sebavedomie zo štyroch po sebe idúcich výhier. Hosťom sa obvykle darí aj na európskych cestách, keď z posledných ôsmich výjazdov v LM prehrali len raz.

SLOVENSKÉ KLUBY V EKL

Nordsjaelland – Trnava (štvrtok, 18:45)

Tipy: Zápas 1X – 1.gól Nordsjaelland – menej gólov ako 2,5

Spartaku Trnava sa zatiaľ v skupine H Európskej konferenčnej lige nedarí, keď prehrala všetky tri zápasy a má veľmi pasívne skóre 1:8. Ich dánsky súper je so šiestimi bodmi na druhom mieste a s veľkou šancou na postup. Zverenci Michala Gašparíka odštartovali skupinu EKL prehrou v Bulharsku s Ludogorecom 0:4, nad ich sily bol aj favorit skupiny Feherbahce, s ktorým však uhrali skvelý výsledok 1:2. Ďalšia domáca prehra práve s Nordsjaellandom 0:2 im však veľké šance na postup nedáva, potrebujú bezpodmienečne zvíťaziť, čo však na horúcej pôde na severe Európy nebude ľahké. V domácej lige je dánsky zástupca na piatom mieste so stratou sedem bodov na vedúcu FC Kodaň. Formu tiež nemá ideálnu, keď z posledných piatich zápasoch vyhral iba dvakrát.

TIPUJ KONFERENČNÚ LIGU A VYHRAJ O 20% VIAC

Slovenský zástupca je v lige štvrtý, s rovnakým počtom bodov ako tretí Trenčín. Na ťažký zápas v pohárovej Európe sa Spartak naladil chudobným, ale za to dôležitým víťazstvom 1:0 nad Zlatými Moravcami, keď tri body vystrieľal už v 27.minúte Azango. Nemastné neslané vysledky Bílych Andelov potvrdzuje aj vytrápené víťazstvo 2:1 v pohári na ihrisku Považskej Bystrice, aj keď z posledných desiatich súťažných zápasov vyhrala Trnava až sedem zápasov, favoritom duelu bude určite domáci Nordsjaelland.

Slovan – Lille (štvrtok, 21:00)

Tipy: Zápas X – 1.polčas X – viac gólov ako 2,5

Belasých čaká v Konferenčnej lige najväčší favorit a aktuálne vedúce mužstvo skupiny A. Nedávno v Lille Slovan Bratislava siahal na bod, nakoniec odišiel s nulou na bodovom konte a ešte k tomu aj s vylúčeným Lovatom. Po troch odohatých kolách vedú A skupinu Francúzi s jednobodovým náskokom pred Slovanom. Na treťom mieste je aktuálne Klaksvík a na poslednom bez bodu i streleného gólu slovinská Ľubľana. Najväčšu hviezdou súčasného kádra Lille je kanadský forvard Jonathan David, za necelé štyri sezóny odohral v drese Lille 149 zápasov a nastrieľal 62 gólov. Vo vyrovnanej Ligue 1 drží Lille po jedenástich kolách piate miesto s priaznivou bilanciou 5 víťazstiev, 4 remízy, 2 prehry a aktívnym skóre 14:10. Na prvé Nice stráca šesť bodov a rovnako veľký náskok má pred Le Havre.

Slovanu v lige po rozpačitom začiatku sezóny už patrí pohodlné prvé miesto so štvorbodovým náskokom na MŠK Žilinu. Nebyť prehry v Lille, ťahal by šnúru dvanástich výhier po sebe, táto štatistika zahŕňa aj duely v pohárovej Európe. V domácej súťaži prehral naposledy 17.9. v Dunajskej Strede, odvtedy ale svojich súperov zvalcoval víťazne osemkrát po sebe. Zverenci Vladimíra Weissa st. určite budú chcieť oplatiť prehru z Francúzska, majú na to všetky predpoklady, keďže Lille z posledných šiestich súťažných zápasov trikrát stratilo body. Priamy postup do osemfinále si zabezpečí iba víťaz skupiny, tím

Chcem tipovať