Šport, kasíno, lotérie, nové akcie a vyhodnotenia či aktuálne informácie vždy po ruke – to všetko nájdeš jednoducho a prehľadne na vytunovanej webstránke www.etipos.sk. Vylepšený portál prekvapí nielen novým dizajnom, prehľadným menu či najlepšou ponukou na jednej adrese, ale aj nápomocnými pokynmi a radami. Novinky neobišli ani hráčske konto či kompaktnú a zjednotenú aplikáciu eTIPOS.

Hráči sú základným stavebným kameňom každej hry a preto je skvalitňovanie služieb a vylepšovanie hráčskeho zážitku nevyhnutnosťou. Nikdy predtým nebolo také ľahké mať prehľad o najhorúcejších akciách, stave svojho konta či iných službách. Posvietili sme si na vynovený portál eTIPOS.sk, vylepšili sme nastavenia hráčskeho konta a zjednotili užívateľskú aplikáciu, aby si našiel všetko jasne a prehľadne na jednej adrese.

Flexibilná peňaženka

Hrať online je v dnešnej dobe bežná prax a mať založené hráčske konto je samozrejmosťou. V rámci inovácie služieb sme mysleli aj na našich verných či nových hráčov, pretože sa každý deň snažíme zlepšovať herný zážitok. Potrebuješ si dobiť svoj finančný online arzenál, aby si zabojoval o atraktívne výhry? Hráčske konto sa teraz môže popýšiť jednoduchším spôsobom nabíjania hráčskeho kreditu. Od 1. októbra 2020 ti stačí len dobiť konto a zvoliť si flexibilne ktorúkoľvek z hier z našej širokej ponuky na eTIPOS.sk. Bonusy, ktoré budú pripísané od 1. októbra 2020, bude potrebné vyčerpať do 30 dní od ich pripísania.

Prehľad za každých okolností

Nový dizajn, prehľadné menu a dôraz na aktuálne akcie – to všetko nájdeš na vylepšenom portáli eTIPOS.sk. Privíta ťa prehľadná úvodná stránka, vďaka ktorej budeš vždy plne informovaný o najnovšom dianí zo sveta online stávok. Chceš sa zaregistrovať, stiahnuť si aplikáciu alebo máš inú otázku? V spodnej časti webstránky nájdeš všetky potrebné návody či kontakty.

Prehľad o novinkách, akciách či najlepšej ponuke nájdeš teraz ľahko a zrozumiteľne na jednej adrese. Klikni na eTIPOS.sk a zapoj sa aj ty do online diania!