Jednoduchý automat Fruiti

Tento slot je ideálny pre začínajúcich hráčov, ktorý si chcú ohmatať a roztočiť valce jednoduchej výhernej mašinky. Obsahuje len 5 výherných línií a iba jeden bonusový prvok. Je ním Scatter symbol v podobe hviezdy. V tejto hre vás vo výhernej línii oveľa viac ako ovocie, potešia sedmičky. Za 5 symbolov „7“ získate až 500-násobok stávky. A to je už teda parádna výhra. Okrem toho môžete každú jednu výhru niekoľkokrát znásobiť pomocou funkcie Gamble/Risk. Stačí uhádnuť farbu neodkrytej karty. Tento nenáročný a jednoduchý automat s príjemným grafickým prevedením a zvukovými efektami musíte vyskúšať.

Online automat FruitiXX

Ide o akéhosi skúsenejšieho brata predchádzajúceho automatu, ktorý má o 15 výherných línií viac. Na valcoch sa točia identické symboly, avšak s iným ohodnotením. V tomto prípade vám výhru vo výške 500-násobku stávky prinesie 5 Scatter symbolov (hviezda), a čo je u scatter symbolov geniálne, môžu sa nachádzať kdekoľvek na valcoch, nemusia byť na výhernej línii. Čo určite oceníte, je aj prítomnosť symbolu Wild, ktorý plní funkciu žolíka a supluje chýbajúce symboly vo  výhernej kombinácii. Aj tu je možnosť každú výhru niekoľkokrát znásobiť (funkcia Gamble/Risk). Vrelo odporúčame o niečo skúsenejším hráčom.

Fire Witch

Zaujímavá „mašinka“ točiaca 3 valce na 3 riadkoch. Síce obsahuje len 5 výherných línií, no obdarená sexi bosorka na metle (ako Wild Symbol) vám ochotne naservíruje hneď niekoľko bonusových možností. Okrem toho že sama nahrádza chýbajúce symboly v prípadnej výhernej kombinácii, využiť môžete respiny a roztočiť bonusové ohnivé koleso. Pokiaľ sa vám podarí vytočiť rovnaký symbol na 2 valcoch bez výhry, aktivuje sa bezplatný respin 3. valca, čo môže mať za následok dodatočný zisk výhernej kombinácie. Čo je však zaujímavejšie, ak vytočíte na všetkých 9 pozíciách ten istý symbol, bosorka vylosuje v ohnivom kolese náhodný násobiteľ (x2, x3, x4, x5 a x10), ktorým sa vaša výhra ešte znásobí. Tak smelo do toho!

More Fresh Fruits

Ak by vám naše novinky nestačili, vymačkajte ešte viac výhier v jednej z vašich najobľúbenejších automatových hier tohto leta – More Fresh Fruits. Niečo pre tých skúsenejších, ktorí radi hrajú na viacerých výherných líniách. Na tomto slote od spoločnosti ENDORPHINA si ich môžete nastaviť až 40. Nechýbajú ani bonusové symboly Wild (žolík) a Scatter v podobe dvoch hviezd. Jeho minimálne 3-násobné zobrazenie kdekoľvek na valcoch vám prinesie okamžité výhry. Poriadny koktail výhier môžete ešte navýšiť funkciou „take risk“. Stačí uhádnuť, ktorá zo 4 zakrytých kariet je väčšia ako tá dealerova. Držíme palce!

Tak čo, trúfate si vyskúšať niektorý z našich nových online ovocných automatov? Alebo radšej ostanete pri svojich obľúbených hrách? Nech už sa rozhodnete akokoľvek si spríjemniť posledné horúce dni, držíme vám palce v hre.

CHCEM HRAŤ