Vysmiate prasiatka už viac ako 15 rokov ponúkajú zábavu a vzrušenie z hry. Áno, reč je o žrebe Prasa v žite. Vedeli ste však, že na stránke eTIPOS.sk nájdete aj eŽREB Super prasa v žite s ešte väčšími výhrami?

Stránka eTIPOS.sk ponúka exkluzívnu možnosť hrať sa a zabávať s eŽREBMI.

Super prasa v žite, kde je hlavná výhra až 30 000 €, pritom môžete zotrieť už za 3 €.

Nudíte sa v robote alebo vás na záchode nebaví čítať správy o nových opatreniach? Čo tak skúsiť šťastie a za pár drobných vyhrať tisíce eur? Ak máte podobné myšlienky, ale nepoznáte riešenie, my jedno máme. Volá sa Super prasa v žite.

Po aktivovaní hry (môžete si ju najskôr skúsiť len pre zábavu) sa vám zobrazí hracie pole, ktoré zotriete pohybom prsta. A potom už len zotrieť tri rovnaké symboly a výhra je vaša.

Navštívte stránku eTIPOS.sk, kliknite si na sekciu eŽREBY a zažite skvelé momenty vďaka Super prasaťu v žite!

Super prasa, ale aj stará-dobrá klasika, Prasa v žite, patria k najpopulárnejším produktom nielen v rámci eŽREBOV, ale celej ponuky na stránke eTIPOS.sk. Prečítajte si aj do eŽREBE Veľká čierna perla.

Pridajte sa aj vy k tisíckam hráčov, ktorí si zotreli skvelú výhru a mali krajší deň vďaka stieracím žrebom, ktoré nájdete nielen v kamenných predajniach, ale aj v podobe eŽREBU.

chcem hrať ežreby