Patria k najkrajším sviatkom roka. Dobré jedlo, oddych, zábava, stretnutie s rodinou a priateľmi. Veľká noc. Počas najbližších dní sa pokúsime viacerí aspoň trochu „vypnúť“, nie inak tomu bude aj v rámci ponuky produktov od TIPOSU. Ako bude vyzerať naša Veľká noc?

LOTÉRIE

Na Veľký piatok sa v rámci slovenského herného sveta zastaví život a nastane oddych. Kto by však chcel pokúšať šťastie, má možnosť s medzinárodnou lotériou Eurojackpot. Spoznáme na Slovensku nového supermilionára? Hrá sa o úžasných 27 000 000 €.

V nedeľu je zas na programe žrebovanie domácej lotérie LOTO. V jej jackpote sa ukrýva takisto nádherná suma – 3 455 693 €.

Piatok a nedeľa sú navyše dôležité dni pre hráčov, ktorí sú zapojení do Lotériovej výzvy. Kto totiž uzatvorí plné hracie pole v jednej aj druhej lotérii, tak ako žrebovania predtým a následné (do 27. 4.) má šancu na podiel z bonusu 10 000 €.

ŠPORT

Aj počas Veľkej noci pokračujú futbalové top ligy sveta, na čele s Premier League. Aj v našich analýzach nájdete odporúčania, ktoré zápasy z Anglicka by nemali chýbať na žiadnom tikete. Navyše, pri tipovaní sa dá využiť promo akcia Stávka bez rizika či iné skvelé možnosti, ktoré ponúka TIPOS.

No a v neposlednom rade si hokejoví fanúšikovia užijú zápasy TIPOS extraligy, kde sa hrá semifinále. Slovan vs Košice, Nitra vs Zvolen. To je záruka parádneho športového zážitku.

KASÍNO

Úžasná zábava, najväčší výber na Slovenskom trhu a množstvo skvelých odmien. To je online kasíno eTIPOS.sk. Počas sviatkov síce nebude k dispozícii nonstop, na druhej strane, treba si dopriať aj oddych. Veľký piatok sa napríklad brány kasína zatvoria, v sobotu však už opäť môžeš pokúšať šťastie a získať napríklad 20 FREE SPINOV s Hot Game týždňa.

Všetkým hráčom a fanúšikom TIPOSU želáme krásnu a veselú Veľkú noc, dobrý oddych, množstvo gastro zážitkov a pri hre veľa šťastia.