Leto je o pohode, oddychu, užívaní si voľných dní. Čo tak pridať k týmto aktivitám účasť na turnajoch z letnej série komunitných turnajov CS:GO?! Ich organizátor REPUBLEAGUE so spoločnosťou TIPOS ti dávajú šancu vystrieľať si počas leta až 2 000€.

Poskladaj si vlastný roster a hraj štyrikrát o 500 eur! Počas leta je pre hráčov e-games pripravená séria štyroch Community Cups.

Pravidlá sú jednoduché. Stačí ti poskladať si tím piatich hráčov a zaregistrovať sa na FACEIT-e. Turnaj je určený pre česko-slovenský región, jeden zahraničný hráč na tím je však povolený.

Kto sa spomedzi 128 tímov prebojuje pavúkom do druhého hracieho dňa víkendu, jeho tím čaká semifinálový a prípadný grandfinálový zápas, ktorý REPUBLEAGUE odstremuje na svojom Twitch kanáli.

O komentovanie týchto zápasov sa postará známa trojica Joshua, SajmoN a TheRoughBaby. Turnaje sa konajú v týchto termínoch:

24.7. – 25.7.

31.7. – 1.8.

7.8. – 8.8.

14.8. – 15.8.

Nadviaž na predošlé dva komunitné turnaje od REPUBLEAGUE v spolupráci s TIPOS-om, ktoré získali fantastickú odozvu. Okrem amatérskych zoskupení sa do nich pridali aj tímy ako Entropiq Prague či eSuba.

Bojovníci zo silver a gold rankov si tak mohli vyskúšať aké je to hrať proti profesionálom. Turnaje priniesli rôzne prekvapenia a vtipné momenty. Zúčastnil sa ich aj streamer Andrej “AndyBee” Bičan, ktorý sa po dvoch kontumačných výhrach a devastujúcej prehre 0:16 presunul radšej za komentátorský mikrofón k Joshuovi.

Uži si letné turnaje, vyhraj krásne peniaze a zabávaj sa v spoločnosti REPUBLUEAGE a TIPOSU.

Ak ti chýbajú spoluhráči, na REPUBLEAGUE Discorde nájdeš kopu potenciálnych fraggerov do svojho dream-teamu. Zaregistruj celý svoj matchmaking squad už dnes a zabojujte spolu o 4x 500 eur!

zahrať si ešporty