Prasiatka, ktoré prinášajú parádne výhry, poznajú hráči v rodine Tiposu najmä na žreboch. Odteraz ich však hráči nájdu aj v online kasíne. Je to tak, máme pripravenú exkluzívnu novinku v rámci herných automatov. Kto ju vyskúša medzi prvými?  

A čo všetko ťa čaká pri hraní online slotu Prasa v balíku?

Prepracovaná grafika, pri ktorej si vývojári dali záležať aj na tie najmenšie detaily. Samotná hra pôsobí luxusne, pretože prasce sú v balíku! Vyrušovať ťa nebude hudba a zvuky, ktoré naopak pri hraní pôsobia vkusne.

CHCEM HRAŤ

Na hre na teba čaká päť valcov, tri herné riadky a až pätnásť fixných výherných línií. Na výhry si počkaj pekne z ľavej strany, odmenu získaš už za tri rovnaké symboly. Samozrejme platí, čím viac rovnakých symbolov, tým ti viac peňazí skončí v peňaženke.

Vychytávkou sú bonusy, ktorých nie je vôbec málo a navyše sú aj veľmi dobre spracované. Ich základom je samozrejme obľúbený žolík, ktorý nahrádza ostatné symboly vo výherných kombináciách. Scatter symboly sú hneď dva – pán a pani prasiatkovci.

Pán svinka je bonusom, vytočiť ho môžeš ale iba na valcoch číslo tri, štyri, alebo päť. V prípade, že sa ti to podarí, spustíš špeciálnu bonusovú funkciu, v ktorej môžeš vyhrať až tristo násobok pôvodnej stávky. A to sa už veru oplatí! Funkciu môžeme rozdeliť na dve kolá. V prvom si vyberáš z piatich vriec peňazí, určíš si jedno z nich a hneď sa dozvieš, čo skrýva. Ale to ešte nie je koniec.

CHCEM HRAŤ

Čaká na teba aj druhé kolo, v ktorom si môžeš vybrať z dvoch diamantov. Ten ukrýva veľmi populárny násobiteľ, ktorým ti vynásobíme sumu, ktorú si si našiel v prvom kole.

Najviac si ale užiješ free spiny. Aby si sa k nim dostal, musíš na valcoch vytočiť minimálne trikrát pani prasiatkovú. Nájdeš ju iba na prvých troch valcoch. Prasa v balíku ti umožní výhru aj znásobiť. Len sa nemôžeš ostýchať a musíš siahnuť po funkcii gamble, dôležité je trafiť farbu otočenej karty.

Online kasíno eTIPOS.sk má online automat Prasa v balíku zaradený aj do siete progresívnych jackpotov. Hra sa veru podarila a Synot Games spolu s Tiposom odviedli skvelú prácu. Hra je exkluzívna a tak ju nájdeš iba u nás. Tak sa pusti do hrania, ľutovať určite nebudeš!