Trojka má v rôznych oblastiach svoj špecifický význam. Používa sa rozprávkach, bájkach a tento týždeň je dôležitou cifrou pre lotériu Eurojackpot, v ktorej sa hrá o 33 miliónov €. Avšak číslo tri v sebe na eTIPOS.sk ukrýva omnoho viac.

Traja pátrači, tri prasiatka, tri princezné… číslo tri patrí k hlavným symbolom každej rozprávky či dobrého príbehu. Je súčasťou aj našich historických legiend a poviedok. Nájdeme ho naozaj v každej oblasti nášho života.

Tento týždeň dominuje aj v lotérii Eurojackpot. Okrem toho, že sa samotný jackpot vyšplhal na symbolických 33 miliónov €, tak na etipos.sk môžete teraz využiť aj špeciálnu akciu 30 + 30.

Ako na to?

Ako správni hráči lotérie Eurojackpot určite viete, že na potenciálne výhernom tikete musíte zaškrtnúť sedem šťastných čísiel v jednom hracom poli. Ak tak urobíte online na etipos.sk a vyplníte až 30 polí, tak čaká na vás darček.

Zadarmo získate vynikajúci bonus v podobe 30 voľných otočení, tzv. free spinov, ktoré môžete využiť v širokej ponuke nášho zábavného online kasína. Vyskúšať si tak môžete niektorú z kvalitných hier a získať ďalšie výhry zdarma. Na výber je k dispozícii až 13 overených hier – Hot Africa, Blazing Ice, Flip The Chip, Fruit Awards, Gem-O-Rama, Hell Mania, FruitiXX, Fruits´n´Fire, Joker´s Five, Respin Joker, Hunter´s Spirit, Fruity Gold, Lucky Pot.

Žrebujeme každý piatok.

Držíme palce.

Chcem hrať Eurojackpot