Nevieš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie s troma parádnymi hrami, ktoré ti ponúka online kasíne eTIPOS.sk. Objav spolu s nami čaro zaujímavých hier z portfólia e-GAMING a Synotu.

Vigorous Knights

Ak si fanúšikom stredovekých hradov a bitiek na život a na smrť, táto hra bude ako stvorená priamo pre teba. Rytieri v nej totižto bojujú nielen o výhry. Vigorous Knights je graficky nevšedný automat, v ktorom si budete priať trafiť bonusovú minihru s voľnými zatočeniami. Potreba sú na to tri červené scatter symboly.

Nasleduje hra, v ktorej budeš chcieť „chytiť“ wild symbol troch rytierov. Ide totiž o expandujúci symbol, ktorý je prítomný až do konca udelených voľných spinov. Čaká ťa päťvalcový automat so štyrmi radmi, hra, ktorá ťa s určitosťou zaujme, má až dvadsať výherných línií.

Multi Spin

Multi Spin je skvelá hra na štyroch valcoch, kde nájdeš tri rady a čaká na teba až neuveriteľných 81 výherných línií. Hra obsahuje divoký symbol (Multi Spin) a voľné otočenie valcami s extra multiplikátormi výhry. Všetky výherné kombinácie sú vyplácané zľava doprava. Divoký symbol (Multi Spin) na každom valci nahrádza všetky symboly.

Tri alebo štyri zhodné symboly zobrazené na výhernej línii tvoria výhernú kombináciu. Multi Spin určite osloví hráčov, ktorí uprednostňujú všetky „ovocné“ klasiky. V prípade, že chceš skúsiť automat, u ktorého na prvý pohľad nebudeš ničím prekvapený, je práve táto chytľavá hra tou pravou voľbou.

Hot’n’Fruity

Hra Hot’n’Fruity má dva druhy symbolov Wild a tradičný dizajn s ovocím vyhovuje začiatočníkom aj skúseným hráčom konzervatívneho razenia. Medzi najväčšie výhody by sme zaradili špeciálnu funkciu Respin Wild, dva druhy divokých symbolov aj obojsmerné výherné rady. Hľadáš klasický automat, na ktorom sa točí ovocie a zážitok z hry umocňujú špeciálne symboly? Potom by tvojej pozornosti rozhodne nemal ujsť online video slot Hot’n’Fruity.

Okolo herného poľa 5×3 šľahajú divoké plamene, ktorým sa spoločne so sprievodnou muzikou darí navodiť vzrušujúcu atmosféru. Hra sa chváli dvomi druhmi Wild symbolov. Divokú povahu má hviezda s písmenom R, ktorá sa síce objavuje iba na druhom, treťom a štvrtom valci, ale za to nahrádza všetky ostatné symboly. R-hviezda expanduje na celý valec a spúšťa funkciu Respin Wild – maximálny počet respinov sú tri. Druhý Wild, hviezda s písmenom W taktiež nahrádza všetky symboly, a navyše môže pristáť na ľubovoľnom kotúči. Tak už chýba iba roztočiť valce a vyhrať!

CHCEM HRAŤ