Nevieš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie s novými hrami, ktoré ti ponúka online kasíne eTIPOS.sk. Objav spolu s nami ich čaro a keď sa na teba usmeje šťastie môžeš siahnuť na okamžité výhry, ale aj desiatky tisíc eur v rámci viacerých jackpotov.

Toro Wilds Reel

Dostaň sa spolu s nami do stredobodu slávností a nasleduj dav ľudí pochodujúci do koridy. Obdivuj šikovnú vyhýbavosť oslňujúcich matadorov a neoblomnosť dobíjajúceho býka. Toro Wilds Reel je 5-valcový video automat, ktorý obsahuje symboly Wild a zatočenia zadarmo. Vstúpte do sveta španielskych býčích zápasov a ponor sa do bohatej kultúry a tradícií tejto pulzujúcej krajiny. Toro Wilds Reel ponúka hráčom vizuálne ohromujúci herný zážitok na súprave kotúčov 5×4 s 50 pevnými výhernými líniami, ktoré udržia herné vzrušenie počas celej hry.

Ak chceš začať svoje dobrodružstvo, jednoducho si vyber nastavenie stávky pomocou ovládacieho prvku BET na hernom paneli a stlač tlačidlo SPIN, aby sa valce dali do pohybu. Ako pri každom dobrodružstve, aj tu je prvok rizika a odmeny. Funkcia Gamble hry ti umožňuje využiť šancu zdvojnásobiť svoje výhry.

Stunning Hot 20 Deluxe Remastered

Cítiš v poslednej dobe príliš veľký zhon okolo seba? Snívaš o lesklých, leštených tehličkách zlata? Zapoj sa do svojho sna a naplň pokladnice zlatom v hre Stunning Hot 20 Deluxe Remastered! Zaži to najlepšie z hry Stunning Hot 20 Deluxe v úplne novej, remastrovanej verzii so sviežimi a ovocnými symbolmi. Hra obsahuje aj režim hazardu všetko alebo nič, v ktorom si môžeš vyskúšať svoje šťastie a získať šancu zdvojnásobiť výhru. Čaká na teba video automat 5×3 s 20 výhernými líniami. Herný symbol Scatter, hviezda, môže pristáť kdekoľvek na valcoch a prináša jednu z najvyšších výhier v hre. Roztoč valce a bav sa!

CHCEM HRAŤ

Thirsty Viking

Ponor sa s nami do dávnej doby dobyvateľov strateného sveta, nasadni na drevenú vyrezávanú loď plnú krvilačných Vikingov, ktorí sú smädní po víťazstve a chcú si domov priniesť z dlhej cesty zázračné artefakty a pekelné výhry. Ak si si nechal ujsť seriály s tematikou bojovných Severanov, si na správnej adrese. Roztočiť valce s pútavou grafikou nebolo nikdy jednoduchšie.

Herné pole 4 x 5 valcov di dáva skvelú šancu na výhru, stačí tak málo, nakombinovať v správnom poradí symboly. Divokým symbolom sú krčahy s lahodným pivom, ktoré ťa opantajú a privedú k zaujímavej výhre. V hre nájdeš ikony ako štít bojovníka, vikingskú helmu, chutné prasiatko, ktoré ťa zasýti v ceste k rozprávkovej výhre.

Hot Sunrise

Vydaj sa na horúcu cestu späť v čase na oslnivé pláže Miami v 90. rokoch. Neónové svetlá svietia a teplo stúpa v tomto 3×3 slote od Beefee. Hraj na piatich valcoch a vychutnaj si divoký symbol a opakovanie, aby si sa naplno ponoril do zábavy na pláži. Vyhrievaj sa v teple vychádzajúceho slnka, morských vĺn a hodvábneho piesku na miamských plážach, urob si prestávku, aby si si užil úžasný výhľad a rozpálili ovocné kotúče. Tento retro automat je plný divokých symbolov, multiplikátorov a neuveriteľných bonusov!

Hot Sunrise je 3×3 video automat s piatimi výhernými líniami. Symbol Wild môže nahradiť všetky ostatné symboly. Ak je šťastie na tvojej strane a dostaneš deväť rovnakých symbolov, roztočí sa bonusové kolo. Výsledkom bude Full House a objaví sa rotujúce koleso. Toto koleso je bonusovou funkciou a poskytuje ti multiplikátor, ktorý má výhernú hodnotu pochádzajúcu z Full House. Neváhaj a daj si s nami výherný koktail, ktorý ti určite bude chutiť.