Keď sa povie futbal, mnohým sa pred očami nezjaví obrázok Brazílie, Messiho či Ronalda, ale ikona najlepšej ligy sveta – Premier League. Na Britských ostrovoch je všetko pripravené na nový ročník a ty si ho môžeš užiť ako nikdy predtým vďaka športovým stávkam od TIPOSu.

Kolotoč sveta anglickej ligy štartuje už tento piatok mini londýnskym derby Crystal Palace vs Arsenal, v sobotu je na programe šesť duelov, program prvého kola uzatvoria tri v nedeľu.

A na čo všetko sa môžeš v spojení s Premier League tešiť pri tipovaní na eTIPOS.sk? Napríklad na najširšiu ponuku športových stávok. Trúfneš si pred štartom ligy uhádnuť jej celkového víťaza? Alebo poradie na pozíciach v strede tabuľky či na chvoste? Kto bude najlepší strelec ligy po prípade vo svojom tíme? Ktorý hráč prihrá na najviac gólov? Áno, aj na tieto dlhodobé stávky si môžeš tipnúť exkluzívne na eTIPOS.sk.

A ako by to mohlo vyzerať? Zahrajme sa na vešticu.

Asi nikoho neprekvapí, že najväčším favoritom na zisk trofeje je opäť obhajca titulu z Manchestru City. Nasledujú Liverpool, ktorému titul ušiel iba veľmi tesne a Tottenham. Práve kohúti by mohli byť „čiernym koňom“ ligy. Mimochodom, naposledy vyhral tím zo severného Londýna anglickú ligu v roku 1961!

V našej ponuke si môžeš tipnúť nielen na to, či sa Tottenham, alebo iný tím, stane šampiónom, ale aj to, či skončí v top 2, 3, 4 atď.

Podať si môžeš aj stávku na najlepšieho strelca. Najnižší kurz má nórsky ostrostrelec Erling Haaland, ktorý po príchode z Borussie Dortmund posilnil Manchester City, jeho strelecké kvality sú neodškriepiteľné. Veľké šance bookmakeri dávajú aj Mohamedovi Salahovi z Liverpoolu, alebo Harrymu Kaneovi z Tottenhamu. Najlepšieho strelca však môžeš predikovať aj v samotných tímoch, kde šanca na výhru je väčšia. Rovnako dôležité sú aj prihrávky a tak v našej širokej ponuke nájdeš aj stávku na hráča, ktorý svojim spoluhráčom pripraví čo najviac gólov.

Mená ako Kevin De Bruyne, Trent Alexander-Arnold alebo Bruno Fernandes pozná každý fanúšik tejto ligy. Výber však necháme čisto iba na tebe. Tipnúť si môžeš aj na tím, ktorý sa minimálne na rok rozlúči s ostrovnou elitou. Stačí navštíviť našu stránku eTIPOS.sk a vybrať si niektorý z obrovského množstva stávkových udalostí, ktoré nájdeš len a len u nás!

A to ešte stále nie je všetko. Kto si podá na tiket minimálne 5-kombináciu ľubovoľných stávok vrátane stávky na Premier League s kurzom aspoň 5,00 a s vkladom od 10 €, získa navyše bonus k výhre až do výšky 15%. Skvelá správa, čo povieš?

Uži si spolu s nami expresné futbalové tempo, keďže sezónu počas novembra a decembra čaká jeden a pol mesačná prestávka.

Nová sezóna prináša aj niekoľko noviniek. Manažéri budú môcť v jednom zápase striedať až päťkrát, podobne ako tomu bolo keď úradoval COVID-19. Striedania je možné uskutočniť v troch prestávkach počas hry alebo počas polčasovej prestávky.

Rovnako nás čaká aj veľká pauza počas svetového šampionátu 2022 v Katare, ktorý sa odohrá od 21. novembra do 18. decembra, ktorý sa odohrá v Katare. Posledné kolo pred šampionátom je na programe počas víkendu 12.– 13. novembra a sezóna bude pokračovať až 26. decembra 2022 (Boxing Day), osem dní po finálovom zápase majstrovstiev sveta.

Medzi elitu v minulej sezóne z druholigovej Championship postúpili priamo Fulham a Bournemouth, neskôr sa k nim pridal aj Nottingham Forest, ktorý najlepšie zvládol baráž a najlepšie tímy vyzve ako víťaz play-off.

Kým „chalupári“ sa vracajú do najvyššej súťaže po jednej sezóne a „čerešničky“ po dvoch, červení čakali na návrat medzi elitu dlhých 23 rokov. Nováčikovia v súťaži nahradili zostupujúcich Burnley, ktorý si užil šesť sezón medzi najlepšími, Watford a Norwich City. Oba kluby vypadli zo súťaže hneď po prvej sezóne po návrate.

Pevne veríme, že nový ročník Premier League bude magický a pre tipérov aj výnimočný vďaka kurzom a stávkam, ktoré exkluzívne nájdete len na eTIPOS.sk.

tipuj premier league