Každý správny gamer už určite zaregistroval informáciu, že na Slovensku štartuje EHOKEJ Liga TIPOS Extraligy. Zapojiť sa do nej môže každý hráč PlayStation a najnovšej NHLky. Toto sú pravidlá súťaže, kde môžeš vyhrať až 15 000 €!

EHOKEJ Liga TIPOS Extraligy sa skladá z piatich fáz.

Počiatočnou je REGISTRÁCIA. Stačí, ak máš PlayStation, najnovšiu hru NHL 21 a účet s aktivovaným PlayStation Plus, ktorý umožňuje hrať zápasy online. Hrať sa bude v režime Hockey Ultimate Team.

Klikni na stránku www.ehokejliga.sk, kde je otvorená registrácia.

Od 1. apríla 2021 sa následne otvárajú KVALIFIKAČNÉ KOLÁ. Celkovo ich bude päť. Hráč môže absolvovať pokojne všetky kolá, cieľom je totiž získať čo najväčší počet bodov pred draftom.

Do celkového rebríčka zbieraš body nasledovne:
1. miesto 55 bodov
2. miesto 35 bodov
3. miesto 25 bodov
4. miesto 20 bodov
5. – 8. miesto 10 bodov
9. – 16. miesto 5 bodov
17. – 32. miesto 2 body
33. – 64. miesto 1 bod

Program kvalifikačných kôl:

  1. 4. 2021 – 1. kvalifikácia
  2. 4. 2021 – 2. kvalifikácia
  3. 4. 2021 – 3. kvalifikácia
  4. 4. 2021 – 4. kvalifikácia
  5. 4. 2021 – 5. kvalifikácia

Po poslednom kvalifikačnom kole bude zverejnená tabuľka a bude nasledovať 3. fáza – DRAFT. Kluby hokejovej TIPOS Extraligy v tejto fáze získajú svojich reprezentantov pre pôsobenie v základnej časti.

Každý klub si vyberie dvoch hráčov, pričom minimálne jeden musí byť zástupca zo Slovenska. V tomto okamihu dostane hráč oficiálny dres svojho tímu, s ktorým vstúpi do základnej časti EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy.

Po tejto fáze už nič nebude brániť začiatku ZÁKLADNEJ ČASTI, v ktorej hráči odohrajú 20 kôl. Prvý zápas je na programe 20. apríla, vyvrcholí 3. júna. Hracie dni sú utorok, streda a štvrtok.

Hrať sa bude systémom každý s každým – doma, vonku. V jednom zápase sa stretnú prví nasadení hráči, následne druhí nasadení hráči, a potom si zahrajú dvaja proti dvom. Za víťazstvo získava klub do tabuľky 3 body.

Z desiatich účastníkov postúpi do vyraďovacej fázy osem najlepších.

No a na záver príde to najdôležitejšie – PLAY-OFF. Vo vyraďovačke sa seba narazia tímy podľa nasledujúceho kľúča: 1.-8.; 4.-5.; 3.-6.; 2.-7.

Štvrťfinálové súboje sa začnú 7. 6., finále je na programe 24. 6. 2021.

Play-off zápasy sa odohrajú v tomto formáte:

  1. nasadený hráč klubu A vs. 2. nasadený hráč klubu B
  2. nasadený hráč klubu A vs. 1. nasadený hráč klubu B
  3. a 2. nasadený hráč klubu A vs. 1. a 2. nasadený hráč klubu B
  4. nasadený hráč klubu A vs. 1. nasadený hráč klubu B
  5. nasadený hráč klubu A vs. 2. nasadený hráč klubu B

Pre víťaza čaká trofej majstra EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy a šek s atraktívnou finančnou odmenou. Naprázdno však neodídu ani zdolaní finalisti, bronzový tím, tím na štvrtom mieste či MVP hráč play-off EHOKEJ Ligy.

Tak neváhaj a registruj sa ešte dnes na ww.ehokejliga.sk. Každý môže byť šampiónom!

A nezabudni sledovať Facebook a Instagram EHOKEJ Liga, aby ti nič podstatné neušlo. Live stream zo zápasov základnej časti a play-off EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy, ako aj highlighty nájdeš na YouTube a Twitch EHOKEJ Liga.

CHCEM SA REGISTROVAŤ