Si hokejový fanúšik a máš doma PlayStation? Ak prikyvuješ hlavou, vedz, že NASTAL TVOJ ČAS! Od štvrtka 25. marca sa môžeš zaregistrovať do EHOKEJ Ligy Tipos Extraligy s historicky najvyšším prize money v našich končinách 15 000 €!

Projekt prvej oficiálnej e-športovej hokejovej ligy je určený úplne pre každého. Prihlásiť sa môžu hokejisti, gejmeri, fanúšikovia hokeja, ako aj široká verejnosť.

Organizáciu EHOKEJ Ligy zastrešuje spoločnosť ESPORTS ENTERTAINMENT, ktorá spoločne s generálnym partnerom, spoločnosťou TIPOS, pripravila pre e-hráčov skutočnú lahôdku.

Tá bude jedinečná nielen formátom e-ligy, v ktorej sa odohrá kompletná základná časť a následne play-off, teda ako v reálnej TIPOS Extralige, ale aj dotáciou. Prize money ligy je totiž krásnych 15 000 €.

A aký je formát samotnej e-ligy?

Na webe ehokejliga.sk je otvorená registrácia. Po jej sa uskutoční päť kvalifikačných kôl. V nich budú hráči zbierať body. Jedenásť najlepších bude následne reprezentovať slovenské kluby TIPOS Extraligy. Ešte pred úvodným buly 1. kola e-ligy sa uskutoční draft e-hráčov (16. apríla). Každý tím si vyberie dvojicu hokejistov.

Základná časť EHOKEJ Ligy sa začne 20. apríla, finišovať bude 3. júna 2021. Osem najlepších postúpi do play-off. Majstra Slovenska a držiteľa finančnej výhry spoznáme vo veľkom finále 24. júna 2021.

EHOKEJ Liga sa odohrá na platforme PlayStation 4 alebo PlayStation 5 v hre NHL 21 v režime Hockey Ultimate Team. Hracie dni budú utorok, streda a štvrtok. Fanúšikovia budú môcť sledovať online prenosy so štúdiom a komentátorom na kanáloch YouTube a Twitch. Najlepšie okamihy z každého kola základnej časti a play-off nájdu aj na Facebooku a Instagrame EHOKEJ Liga.

Všetky informácie a pravidlá súťaže nájdeš aj na webe ehokejliga.sk. Tak neváhaj, rozcvič si prsty, nažhav svoje PlayStation a zapoj sa do EHOKEJ Ligy Tipos Extraligy!

CHCEM SA REGISTROVAŤ