Je tu nový týždeň a s ním aj nová várka parádnych hier v našom online kasíne. Nevieš, ktorú si vybrať? Tak si prečítaj naše recenzie, ktoré ťa určite dostanú do správneho hráčskeho varu a následne už len roztoč valce. Skvelé výhry a parádne jackpoty čakajú na eTIPOS.sk aj na teba.

1st Robotron

Aklimatizuj sa s nami vo svete robotov, zorientuj sa vo fungovaní špeciálnych režimov a odpovedz na otázku: Ako je to so slávnym Číslom 5? Žije? Slot vyniká parádnou grafikou aj unikátne vyladenými špecialitkami. Wild, Scatter alebo Re-Spiny rozhodne nefungujú „obyčajne“, ale majú ambíciu uspokojiť aj skúsených „plejerov“, ktorí už majú všeličo odtočené. Pozor, všade naokolo sú roboti. Ak si si užil čítanie R.U.R. od Karla Čapka alebo ťa fascinuje posledný vývoj v oblasti umelej inteligencie, tak ťa točenie online video slotu 1st Robotron od vývojárov softvéru Casimi s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou bude baviť na maximum.

Čaká na teba displej so 4 valcami o 3 radoch, na ktorom je  k dispozícii v súčte až 20 výherných radov. Skladaj do nich roboty rôznych farieb a konštrukcií. Nezabudni pozrieť do výplatnej tabuľky – zatiaľ čo červený s oranžovým robotom ti niečo prihrajú už vo dvojici, pri zvyšku osadenstva potrebuješ v línii minimálne tri rovnaké obrázky. Ako je to v hre so špeciálnymi funkciami? Roztoč valce a všetko sa hneď dozvieš.

CHCEM HRAŤ

Moonlight Fortune 50

Vydajte sa na túto magickú cestu a získaš požehnanie prírody v podobe nahromadených divokých symbolov a bonusových zatočení zadarmo. Magický, vzdušný automat 5×4 s 50 výhernými líniami a nahromadenými divokými symbolmi čaká iba na teba. Scatter symboly spúšťajú funkciu Free Spins. Počas bezplatných zatočení sú nahromadené divoké symboly vždy viditeľné na valci 1 a valci 5.

Symboly sú umelecké diela vďaka svojmu úžasnému dizajnu a predstavujú magické stvorenia lesa, ako sú jednorožce, vlci a sovy.

Všetky nesú elfské runy odhaľujúce ich očarovanú podstatu. Slot je nabitý automatickou hrou, ale neponúka režim Turbo Spin. Napriek tomu môžu hráči ovládať valce dvojitým kliknutím na tlačidlo Spin. Všetky symboly pristávajú na valcoch, vrátane divokého elfa, ktorý môže nahradiť všetky ostatné postavy okrem Bonus Moon. Hráči ocenia aj funkciu Gamble a minihru Free Spins.

Coins od Luck

Teraz ťa presunieme do starovekého Egypta, pretože práve tu sme našli dynamickú a pútavú hru. Hry na tému Staroveký Egypt sú veľmi obľúbené, takže takýchto hier máš u nás veľmi veľký výber! Tentokrát je to hra – Coins of Luck, od poskytovateľa SYNOT. Video automat má štandardné rozloženie 5×3, 10 výherných línií.

CHCEM HRAŤ

V hre nechýbajú wild a scatter symboly, rovnaký knižný symbol, takže ak chceš získať zatočenia zadarmo, musíš chytiť tri alebo viac takýchto symbolov. Ak 1 alebo 2 takéto symboly, potom je to divoký, ktorý nahrádza ostatné symboly. Pripoj sa k odvážnemu dobrodružstvu a preskúmaj skryté hrobky v Egypte. Podľa hieroglyfov sú v hlbinách ukryté cenné poklady! Takže určite hraj Coins of Luck, aby si ich aj našiel!

81 Multiways Sticky

Divoký symbol má v rukáve multiplikátory a akonáhle sa stane súčasťou línie, spustí Re-Spin. A to je ešte len začiatok. Slot 81 Multiways Sticky od Casimi láka na ovocnú klasiku skombinovanú s 81 výhernými líniami a osvedčenými špeciálnymi funkciami. Hneď 81 výherných línií na teba bude číhať po roztočení valcov. Vcelku miniatúrne hracie pole 4×3 je domovom sliviek, jabĺk, čerešní, citrónov a ďalšieho ovocia. Okrem toho do línií skladáš zvončeky, sedmičky alebo notoricky známe obrazce BAR. Klasika ako vyšitá, že?

Ako už znalejší z vás veštia zo vzduchu, 81 výherných radov sa počíta v režime criss-cross.

Dominantnej role sa zhostili neónové lúče združené okolo divokého symbolu. Wild funguje tak, že v línii nahrádza ostatné obrázky, a za každý Wild, ktorý je súčasťou línie, skasíruješ multiplikátor x2. Takže za 2 Wild v línii obdržíš násobiteľ x4, a za 3 Wild dokonca x6! A to už dokáže s vkladom poriadne zakývať! Wild sa navyše pýši istou multifunkčnosťou, takže okrem lukratívnych násobiteľov sa po pristátí na displej zafixuje a odštartuje Re-Spin. Keď sa potom objaví ďalší Wild, znova sa zafixuje a užiješ si ďalší Re-Spin, a tak stále dookola.