Váhaš, čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia exkluzívnych hier, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj prilepšiť.

8+Gems

Hra vychádza v ústrety milovníkom slotov, ktorí uprednostňujú klasické aj inovatívne prvky. Ak sa nespustí žiadna funkcia, základný režim je stále zábavný, ale akonáhle sa na valcoch objavia Wild alebo Scatter symboly, prípadne iné špeciálne symboly alebo funkcie, dostane sa na úplne novú úroveň.

CHCEM HRAŤ

Hranie automatu je veľmi jednoduché a prehľadné, všetko, čo potrebuješ, je získať kombinácie troch rovnakých symbolov na jednom riadku. V tejto pútavej hre ti pomôže divoký symbol, ktorý nahrádza všetky štandardné obrázky v slote. Tiež nemožno ignorovať symbol zeleného diamantu, s jeho pomocou môžeš okamžite získať peňažné ceny.

Easy Fruit

Hry s tématikou ovocia patria k najpopulárnejším hrám, pretože majú svoju dlhú históriu a pre hráčov patria medzi najobľúbenejšie. Ovocia na valcoch nie je nikdy dosť, doslova to platí aj v tomto prípade. Easy Fruit je hrací automat od Tech4bet. Automat Easy Fruit má päť valcov, tri riadky a päť línií, ktoré vytvoria tvoje nemalé výhry.

Ak sa na jednej z piatich výherných línií objavia aspoň tri rovnaké symboly zľava doprava, máš vyhraté. Výhodou rovnako je, že môžeš začať hľadať výhry a točenia zadarmo z akéhokoľvek kompatibilného zariadenia, rovnako z pohodlia domova.

CHCEM HRAŤ

Cocktail 81

Zahraj si spolu s nami aj automat Cockatail 81 a vytoč si cestu k veľkým výhram v okúzlujúcom tropickom raji od dodávateľa Adell.
V tejto hry sa mixuje známa ovocná klasika s prvkami moderna. Na pozadí vidíš zamrznuté ovocie, ale ak na štyroch valcoch a troch líniach padnú správne symboly, slot sa zmení na horúcu miestnosť parádnej výhry. Wild symbolom je zvonček, ktorý nahrádza všetky ostatné typy ovocia, ktoré ti môžu dopriať parádny peňažný koktail.

Sky Hunters

Sky Hunters má dvadsať výherných línií a päť valcov s tromi symbolmi na každom valci. K dispozícii je bonusové kolo bezplatných zatočení a druhá bonusová funkcia nazývaná hyper bonus. Tvorca opäť vsadil na  steampunkovú tému, ktorá však nie je podobná mimoriadne obľúbenej Steamtower. Na pozadí sú animácie a samotné symboly sa tiež stanú animovanými, keď tvoria súčasť výherného komba. V pozadí znie jemná hudba, ale iba vtedy, keď sú kotúče v akcii. Táto hra s automatmi poteší každého, kto oceňuje skvelý dizajn a intuitívnu hrateľnosť.

Zaujal ťa hry od dodávateľa Kalamba? Výborne. Tak ich čím skôr „ochutnaj“ a zabávaj sa v tvojom obľúbenom online kasíne eTIPOS.sk.

Mega Carp Caramba

Kedy ste boli naposledy na rybačke? Ak sa aspoň trochu nudíš,  nemusíš chodiť s udicou k rieke, kde ťa môžu doštípať komáre a otravovať muchy, pretože si môžeš zahrať online dynamickú hru, v ktorej okrem chytania rýb môžeš uloviť aj mega výhru! Čas na zábavný rybolov spolu so zábavnou hrou – Mega Carp Caramba od poskytovateľa Tech4bet čaká iba na tvoju maličkosť. Nový video automat má päť valcov, tri riadky, desať výherných línií. Patrí medzi naše novinky, tak si aj ty urob svoj názor, v poslednej dobe si vďaka skvelej hrateľnosti získava na svoju stranu čoraz viac našich hráčov.