Váhaš čo s načatým dňom? Čo tak skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk? Predstavíme ti ďalšie hry z nášho portfólia hier, ktoré ťa zabavia a v prípade, že sa na teba usmeje šťastena, vieš si aj prilepšiť. Veď okamžité výhry a lákavé jackpoty čakajú aj na teba. Dosiahnuť na ne môžeš aj s týmito hrami.

Klondike Dreams

Každý môže snívať o zaujímavej výhre. A každému sa to môže aj podariť. Chceš sa stať súčasťou slávneho príbehu? K ruke máš divoký ohník, bonusový vozík so zlatom a nejednu voľnú otočku zadarmo! Ale zostaneš ostražitý, na divokom západe sa nikto s nikým nemaže. O zlatej horúčke a snoch o monštróznom bohatstve už asi niekedy počul každý. Na vzrušujúci príbeh plný dobrodružstva narazíš v knižke, komikse, filme… a teraz aj v online kasíne!

Vývojári z nového štúdia BigWin Games si dali záležať a vytvorili vydarený online výherný automat Klondike Dreams. Po spustení ťa zavedie na divoký západ, ktorý má podobu displeja s rozmermi 5×3. Pútavá hra má 5 výherných línií a na oslavy víťazného spinu potrebuješ vždy 3, 4 alebo úplne najlepšie 5 totožných symbolov v línii.

CHCEM HRAŤ

Fruit Dreams

Ovocný slot s 20 výhernými líniami a špeciálnymi funkciami. Divoký symbol má multiplikátor x2 a Bonus spúšťa otočky zadarmo. Bez snov a ich plnení je život polovičný. Zvlášť, keď majú sny šťavnaté príchuti jahôd, čerešní, citrónov, jabĺk, pomarančov, sliviek alebo hroznového vína. Áno, dámy a páni, do ruky sa ti dostáva ďalší ovocný online výherný automat. Nejde však o žiadnu nudu ani tisíckrát ohrané retro. Má veľký potenciál baviť aj skúsenejších hráčov. Spomínané ovocie na displeji dopĺňajú tehličky BAR, červené sedmičky a špeciálne symboly. Klasický slot má 20 výherných línií, ktoré ťa odmenia za 2-5 rovnakých obrázkov. Jednotlivé obrázky a ich štedrosť sa aj diametrálne líšia!

Extra Crown

Zahraj si online automat Extra Crown a vyhraj veľké ceny na desiatich výherných líniách pomocou mechaniky obojsmerného platenia. Tento vzrušujúci automat od Amusnetu (EGT) má tiež divoké symboly, dva symboly scatter, funkciu kartového hazardu a hru s progresívnym jackpotom. Zatoč zadarmo alebo hrajte Extra Crown o skutočné peniaze v našom najlepšom online kasíne.

Automat Extra Crown je jednoduchá hra s veľkými cenami a zábavnými funkciami, vďaka čomu je právom radený k jedným z najlepších online automatov od Amusnetu. Divoká koruna nahrádza ktorýkoľvek zo symbolov základnej hry na valcoch 2 a 4, čo ti pomôže vytvoriť viac výherných kombinácií. Hviezda aj znak dolára sú symboly Scatter, čo znamená, že platia na ľubovoľnej pozícii na valcoch.

HRAJ novinky

Always Hot Deluxe

Spoločnosť Novomatic už má na konte množstvo populárnych online casino automatov, ale automat Always Hot Deluxe zadarmo patrí definitívne medzi tie najlepšie príklady klasických hracích automatov. Tento automat ponúka jednoduchosť kombinovanú s lukratívnymi výhrami. Tri valce a 5 výherných línií sú priamo nadupané klasickými symbolmi, ktoré ťa v mysli prenesú do skutočného kasína. Počas hrania tohto výherného automatu získaš odmeny za výherné kombinácie tvorené z rovnakých symbolov. Výherná kombinácia sa tvorí v smere zľava doprava a symboly musia byť umiestnené vedľa seba. Výhry budú vyplatené iba na aktívnych výherných líniách.

Respin3win

Respin Win od Casimi je farebný a zábavný ovocný automat, ktorý ti sľubuje veľa vzrušenia a šancu vyhrať veľké ceny. Tento hrací automat ponúka vzrušujúcu ovocnú tému spojenú so vzrušujúcou funkciou opakovania, ktorá môže viesť k neuveriteľným výhram. Ponor sa do sveta šťavnatého ovocia a vzrušujúcich opakovaní s hrou Casimi’s Respin Win. Tento automat ti sľubuje veľa chvíľ radosti, ako aj šancu zbierať šťavnaté výhry. Priprav sa na vzrušujúce dobrodružstvo a skús svoje šťastie na valcoch tejto vzrušujúcej hry.

Wild Multireels 256

Štvorvalcová hazardná hra s klasickým, osvedčeným ovocným motívom. Ponúka až 256 výherných línií typu criss-cross a Wild s multiplikátorom. Ten znásobí výhru na línii až dvanásťkrát. Čakajú na teba príjemná atmosféra a zaujímavé výhry. Roztoč valce plné sliviek, hrozna, čerešní, citrónov, pomarančov a melónu, symboly BAR, šťastnej sedmičky a symbolu Wild ťa na hernej mriežke 4 x 4 privedú ku krásnym výhram.