Vieš, kde nájdeš najbohatšiu ponuku slotov, nikdy nekončiacu zábavu a množstvo príležitostí na parádne výhry? No predsa v online kasíne eTIPOS.sk! Máme pre teba ďalšie horúce novinky, ktoré ti zaručia skvelú zábavu a pri troche šťastia otvoria dvere ku krásnej výhre.

Wild Chicago

Urob krok na scénu gangsterského filmu v Chicagu, obľúbeným online automatom od Greentube Entertainment a Novomatic. Nasaď si klobúk a vydaj sa na dážď a búrku, keď budeš kráčať zločinom posiatymi ulicami Chicaga, kde je dav kráľom. S piatimi valcami a tromi riadkami má táto hra celkom 20 možných výherných línií. Zahraj si ju v našom kasíne o skutočné peniaze online, určite neobanuješ. Keď hráš tento automat, naozaj máš pocit, že sleduješ starý film a každú chvíľu sa objaví Humphrey Bogart. Vďaka sépiovej farebnej schéme máš pocit, akoby si sa túlali po scéne v starom Hollywoode, a zároveň vytvára dosť ponurú atmosféru. Je to, akoby si cítil, ako napätie narastá v uliciach Chicaga z éry prohibície. A vieš vyťažiť rozprávkovú výhru, tak to využi.

Super 81

Poriadna ovocná porcia hrania čaká na teba v ďalšej hernej novinke. Kvarteto valcov čaká na tvoje roztočenie, pri hernej mriežke 4×3. Hráš na tri až štyri rovnaké symboly, v prípade troch máš k dispozícii 27 výherných línií, v prípade štyroch až 81 výherných línií! Divokým symbolom je symbol Wild, klasicky nahrádza akýkoľvek iný symbol na valci. Ak sa súčasne objaví na viacerých výherných líniách, nahrádza symboly na každej výhernej línii samostatne. Pozor, v prípade možnej výhernej kombinácie expanduje na všetky pozície daného valca!

Beer Bonanza

A teraz niečo špeciálne pre milovníkov piva. Budeš sa cítiť v centre najväčšieho pivného festivalu, kde sa rúcajú symboly znázorňujúce rôzne druhy pivných džbánov a pohárov. Bude to naozaj veľkolepá a dúfajme že aj veľkorysá slávnosť – slot obsahuje množstvo príjemných funkcií, vďaka ktorým odídeš z chmeľovej dovolenky s bohatými darčekmi. Vyskúšaj funkciu dopĺňania, ktorá ti môže poskytnúť po sebe idúce výhry pri každom zatočení.

Spúšťaj točenia zadarmo umiestnením symbolov Scatter a objav bonusové symboly, ktoré obsahujú náhodné multiplikátory od x2 až do x100. Symboly v automate navyše platia bez ohľadu na ich pozíciu a výška výhry v jednom otočení závisí od počtu rovnakých symbolov na obrazovke. Online automat Beer Bonanza od BGAMING má 6 valcov s 5 riadkami a používa systém štedrého platenia.

Hraj Novinky

Multi Dice

Ak hľadáš skutočný zážitok z online hazardných hier, potom je čas zahrať si automat Multi Dice, ktorý do online formátu prináša skutočný pocit z kasína. Tento slot je podobný ako Red Lady. Hranie je veľmi jednoduché iba s tromi valcami a piatimi výhernými líniami. Hra sa však pohybuje rýchlo. Nie je čas strácať čas, takže skúsení stávkujúci a high rollery si ho zamilujú.

Roztoč valce v nádeji, že trafíš tri alebo viac zobrazených symbolov. Figúrky sú klasické, napríklad ovocie ako čerešne, citróny a melón. Nechýbajú ani biele a modré hviezdičky a červené sedmičky. Dva bonusové symboly, ktoré by si mal hľadať počas hrania bezplatného automatu Multi Dice, sú kocky ako scatter a stopky. Ponor sa spolu s nami do hrania a odnes si zaujímavé výhry ešte dnes!