Kráľovská modrá je farba panovníkov a šľachty. V prípade žrebov od spoločnosti TIPOS sa nesie v znamení výhry. V druhej polovici septembra si šťastný hráč zotrel krásnych 100 000 €, čím sa mu podarilo vyhrať najvyššiu možnú sumu.

Stieracie žreby ukrývajú pod nepriesvitnou vrstvou veľa prekvapení. Čím vyššia výhra, tým väčšie prekvapenie a následná radosť.

Inak tomu nie je ani v prípade žrebov so vznešeným názvom Kráľovská modrá, ktoré sa začali predávať v polovici apríla 2020. Vytlačilo sa viac ako pol milióna kusov, aby každý hráč mohol skúsiť svoje šťastie. Aj niekoľko mesiacov po ich zavedení zažívajú stále veľký úspech. Dôkazom toho je aj fakt, že sa hlavnú výhru podarilo zdolať až v polovici septembra. Šťastnému hráčovi, ktorý si žreb kúpil na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS, pribudne na konte suma 100 000 €.

Netreba však vešať hlavu! V hre je ešte veľa atraktívnych výhier. „V žrebovej emisii Kráľovskej modrá sa nachádza až 144 051 výherných žrebov. Stále sa hrá o množstvo menších výhier, ktoré môžu potešiť nejedného fanúšika žrebov. Treba sa poponáhľať, keďže o kráľovsky modré žreby od TIPOS-u je stále veľký záujem,“ vysvetlil Rastislav Čépe, hovorca spoločnosti TIPOS, a dodal, že je veľmi pravdepodobné, že bude celá emisia do konca roka vypredaná.

Neváhajte a zájdite na najbližšie predajné miesto spoločnosti TIPOS a siahnite po žrebe Kráľovská modrá. Šance, že vás žreb v hodnote 5 € kráľovsky odmení, sú stále vysoké.

Prajeme šťastnú ruku.

pozrieť si ponuku ežrebov