Potvrdila, že má najvyššie ambície! Sandra ‚LadyBrunette‘ Demitrová sa stala jednotkou draftu EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy. Do tímu si ju vybrali zástupcovia HKM Zvolen. Tím spod Pustého hradu sa tak môže stať domácim šampiónom nielen na ľade, ale aj v E-Športovej lige!

„Chcela som hrať práve za Zvolen, takže som spokojná. Ideme to vyhrať,“ povedala Sandra hneď po drafte.

Sandru si Zvolen vybral z jedenásteho miesta, čo je na draft pomerne vysoko. Klub TIPOS Extraligy, ktorý je prvým finalistom domácej súťaže, sa však pri výbere nepozeral len na výsledky gejmerov v kvalifikačných kolách. „Tímy zohľadňovali nielen výkony v kvalifikácii, ale aj marketingový potenciál. Pre klub je dôležité, aby hráči reprezentovali ich farby navonok svojím vystupovaním, športovým správaním sa a tímovým duchom,“ vraví Ondrej Klokoč z Esports Entertainment, ktorá je organizátorom EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy.

Sympatické žieňa Sandra Demitrová je na slovenskej gejmerskej scéne známe meno. Vlani reprezentovala Slovensko na E-hokejových Majstrovstvách sveta pod hlavičkou Medzinárodnej hokejovej federácie IIHF, kde sa so svojím spoluhráčom prebojovala až do štvrťfinále. Na turnaji bola pritom jedinou ženou.

Medzi jej hlavných konkurentov v EHOKEJ Lige TIPOS Extraligy bude patriť český hráč Adam ‚Dzouvi‘ Menšík, ktorého si ako draftovú dvojku vybral klub z Michaloviec. Trojkou je jeho krajan Josef ‚Pepcastachurcik‘ Stachura. Ten bude hájiť farby kamzíkov z Popradu.

Druhé slovenské meno na drafte zaznelo až na siedmej pozícii. Zatiaľ čo jednotka bola už spomínaná Sandra ‚LadyBrunette‘ Demitrová, na siedmom mieste sa objavil Anton ‚Fenomen36363‘ Meška, ktorý bude hrať za trenčiansku Duklu.

V drafte nakoniec zaznelo 22 mien – dvanásť slovenských a desať českých. Tí už medzi sebou zvádzajú tuhé boje v základnej časti EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy.

Naplno sa teda rozbehli boje o titul majstra Slovenska a prize money 15 000 eur. Hracie dni sú utorok, streda a štvrtok počas ktorých môžu fanúšikovia sledovať live streamy na ehokejliga.sk, Youtube, Twitch a Facebooku EHOKEJ Liga.

Článok je publikovaný so súhlasom portálu www.ehokejliga.sk.