Vzorec na plátne rulety

Odkedy je tu hra ruleta ako taká, tak je inšpiráciou a výzvou pre všetkých matematikov, štatistikov
ale aj bežných ľudí. „Zaručených“ systémov a postupov je neskutočné množstvo a každý hráč prisahá
na ten svoj. Ako inšpiráciu vám prinášame výhru hráča Xantipo, ktorému to po polnoci z pondelka na
utorok vyšlo celkom pekne. Zaplniť stávkové pole rulety podľa takéhoto vzoru určite zaberie chvíľu,
no za výhru 1 026 € sa mu to určite oplatilo.

Gratulujeme!

Kto hrá bingo ?

Do tretice všetko dobré! To si asi povedala platanka, ktorá potom čo zachytila informáciu dňa o aktuálnej hodnote Binga na etipos.sk skúsila svoje šťastie a nenechala sa odradiť ani po prvých dvoch neúspešných pokusoch. Šťastie sa na ňu usmialo o 19:35 hod., keď si mohla z chuti a oprávnene zakričať Bingooooo! To jej malo hodnotu 3 014,05 €!

Halloweenska párty o týždeň skôr

Halloweensky večer plný čarov si spravila hráčka Mirka.p už týždeň vopred, už v stredu 23.10. a ako ináč ako prostredníctvom upírskej nevesty, teda hry Vampire Bride. Najkrajšou výhrou bolo 3 200 € pri otáčke za 50 €. No šokuje skôr číslo večera: 77 výherných spinov s výhrou minimálne 500 €.
Čo by ste chceli viac? Už teraz nám stoja chlpy a máme zimomriavky. Keď si Mirka.p zahrá Vampire Bride aj počas obdobia od 29. 10. – 3. 11. 2019, okrem výhry, môže hrať aj o bonusy z akcie Happy Halloween na eTIPOS.sk.

Kurzové zvýhodnenie sa oplatí

Zábava to nie sú len hry v našom online kasíne. Mnohí hráči z našej bohatej ponuky uprednostňujú stieracie žreby, lotériu, či tipovanie na športové stávky. Veď stačí málo a kurzy vašich stávok ešte navýšime vďaka kurzovému zvýhodneniu. V nedeľu kurzové zvýhodnenie využil aj hráč tipujúci hokej. A oplatilo sa, veď posúďte sami. Dôkazom je tiket, kde hráč natipoval 9 zápasov z európskych hokejových líg. Získal výsledný kurz 2555,94, no keďže splnil podmienky kurzového bonusu, tak sa mu výsledný kurz navýšil o ďalších 45% na úžasných 3706,12. Takto získal len za 50 centov krásnych 1853,06 €.

TIPUJ S KURZOVÝM ZVÝHODNENÍM AJ TY