Žreby sú vo všeobecnosti obľúbeným spôsobom ako pokúšať svoje šťastie. Okrem samotného zotierania vrchnej vrstvy poteší aj prípadná okamžitá výhra. Aj napriek tomu, že je v súčasnej dobe bezpečnejšie hrať online, nemusíte o potešenie zo žrebov prísť. Stačí presedlať na eŽreby.

Pár základných informácií

V portfóliu spoločnosti TIPOS nájdete širokú ponuku eŽrebov a spomedzi 15 – tich rôznorodých možností vás určite niektorá osloví. Motív každého eŽrebu je iný. Od zamilovaného Amora, cez dobrodružstvá v Egypte, Amazonského pralesa až po bláznivé ovocie a vtipnú ovečku, u nás nájdete naozaj všetko.

Video návod: Ako hrať eŽreby online?

Každý eŽreb sa odlišuje nielen tematikou, ale aj cenou a maximálnou výhrou. V závislosti od vášho výberu tak stúpajú aj vaše šance na výhru, ktorá sa môže pohybovať v rozpätí od 750 € až po 30 000 €.

Podľa čoho si vyberiete ten správny žreb je už na vás. Vo všeobecnosti však hráči online žrebov obľubujú z každého rožka troška. Medzi TOP 5 favoritov patria Millionaires Club, Amore, Crazy Fruits, Egyptian Treasure a Funny sheep.

Ako hrať online žreb?

Všetky eŽreby nájdete na webstránke eTIPOS.sk, v sekcii eŽreby, kde máte k dispozícii celú paletu možností.

Video návod: Ako hrať eŽreby online?

V prípade ak ste stálym hráčom, tak sa stačí prihlásiť svojimi prihlasovacími údajmi. Ak ste novým hráčom, ktorý chce skúsiť svoje šťastie, tak je potrebné prejsť úvodnou registráciou a vytvoriť si hráčske konto. Prehľadný postup vás prevedie jednotlivými zákonom danými krokmi. Predtým ako začnete hrať si nezabudnite svoje konto nabiť potrebnými financiami.

Ak si chcete vyskúšať najprv „skúšobnú jazdu“ tak si konkrétny žreb viete spustiť aj v režime pre zábavu ako neregistrovaný hráč. V tom prípade nepotrebujete vkladať žiadne peniaze.

Následne sa dostávame už k samotnej podstate a to zábave. Zobrazenie, téma a výhry sa síce v každom eŽrebe rôznia, avšak samotný princíp a mechanika hry zostáva veľmi podobná. Podrobne je vypísaná v emisnom liste každého žrebu.

Ak ste si ponuku žrebov dobre prezreli a niektorý z nich vám padol do oka, tak na jeho spustenie stlačte HRAJ. Zobrazí sa vám hlavné okno s motívom vybraného žrebu.

Cieľom je odkryť všetky dostupné symboly a získať zhodu. Ak chcete celý zotierací rituál urýchliť, stačí kliknúť na pokyn „Zotri celý“ a máte po probléme. V prípade ak ste mali šťastie, tak sa vám výhra pripíše do vášho mešca.

eŽreby si môžete vyskúšať na počítači, mobile alebo svojom tablete.

Príjemnú zábavu!