Hazard. Slovko, ktoré evokuje zábavu, pokušenie, veľké výhry, ale pre niekoho aj neprimeraný stres. Čím skôr hráči pochopia, že pri hraní sa dá odosobniť od problémov a často prísť na iné, krajšie myšlienky s prípadným bonusom – výhrou, tým lepšie pre nich.

Zábava má byť prvoradá

Netreba preto často, ako sa ľudovo hovorí, tlačiť na pílu. Žiadne bezhlavé spoliehanie sa výhradne na výhry. Práve toto nastavenie totiž prináša množstvo stresu. Užívaj si samotné hry a zabávaj sa, potom stres nemá žiadnu šancu. A nebudeš zlú náladu a podráždenosť prenášať aj na svoje okolie.

Výber hry s nízkou výhodou kasína

Doporučujeme preto hrať hry prevažne online. Výhoda internetových herní je veľmi praktická a určite ju ocení každý hráč. O čo teda ide?  Online hry majú nižšie režijné náklady na energie, zamestnancov, celkovú réžiu na chod ako takú. Preto online kasína potrebujú aj nižšiu maržu. Ale na toto zistenie netreba ani doktorát z ekonomiky.

No a ako to je to je so stresom? Hazardné hry prinášajú najviac stresu najmä v súvislosti s prehrami. O tom niet žiadnych pochýb. Kľúčom je nájsť si hry s nízkou výhodou kasína. Zvykne sa hovoriť, že kasíno vždy vyhráva. Dá sa však nájsť recept, ako sa baviť, mať pohodu a vďaka dobrému nastaveniu byť v pluse a možno vyhrať aj niektorý z vysnívaných jackpotov. A aké hry patria k tým s najnižšou výhodou kasína? Ver že na to prídeš aj sám počas hrania.

Maj svoje peniaze vždy pod kontrolou

Alfa a omega pri hraní je kontrola účtu – ovládať svoj herný kapitál. V podstate sú to peniaze, ktoré má hráč k dispozícii na hazardné hry. Keď sa ti rezerva na hranie rýchlo míňa, prinesie to čo? No samozrejme stres. Ako sa tomu vyhnúť? Najdôležitejšie je určenie si priorít, na aké veci treba primárne rozdeliť, prípadne si odložiť peniaze hneď na začiatku.

Asi nemusíme nikoho presviedčať, že peniaze na nájomné, stravu, potreby rodiny by mali byť na popredných miestach. Bez debaty.
S čím teda hrať? Iba s hotovosťou, ktorú nepotrebuješ na životne dôležité veci. Keď má hráč toto nastavenie a drží sa ho, má prakticky vyhraté. A hoci možno nie hneď pri samotnej hre, ale v očiach samého seba určite. Podstatne to totiž zníži úroveň stresu pri hraní. Neklamme si totiž, že „vlak“ ktorý ti utečie, je vo väčšine prípadov veľmi ťažké dobehnúť.

A najdôležitejšie na koniec. Musíš vedieť, ako hrať svoje obľúbené hry

Nikto učený zo stromu nespadol. Preto je veľmi dôležité, zistiť si dopredu pravidlá hier, hrateľnosť, postupy pri hraní, prípadne stratégie. Neznalosť pravidiel hier je najväčším nepriateľom hráča, a všetky tieto aspekty prinášajú obrovský stres.

Najlepšou metódou, ako sa naučiť techniky jednotlivých hier je napríklad trénovanie online vo verzii zadarmo. Čím viac vieš, tým menší stres pri hraní zažiješ. A tým viac si hru užiješ a nezabúdaj, že máš aj väčšiu šancu na výhru!

Veríme, že tieto rady dodali hráčom začiatočníkom, ale aj skúsenejším, ktorí už dlhšie nemali z hry radosť, ale skôr stres, dostatok poznatku a energie k tomu, aby dokázali odbúrať stres a užívať si každú chvíľu, odkedy si spustia svoju obľúbenú hru.

Veľa šťastia.

Do kasína