Aprílová bonusová aktivita s názvom Lov na 10 000 voľných spinov bola dnes 24. apríla ukončená a poznáme tých najlepších lovcov. Ak aj ty patríš medzi nich, môžeš sa tešiť na odmenu vo forme voľných spinov. Ak medzi nich nepatríš, určite budeš mať ešte šancu. Sleduj bonusové akcie na eTIPOS.sk.

Vďaka lovu na voľné spiny mal každý hráč v dvoch kolách od 17. apríla do 24. apríla možnosť  získať voľné otočenie na výhernom prístroji v online kasíne eTIPOS.sk. Zapojilo sa niekoľko odvážnych lovcov, tým najúspešnejším, ktorí sa umiestnili na prvých miestach v rebríčku rozdelíme celkovo 10 000 voľných spinov. V každom kole je odmenených 101 najlepších lovcov.

Hlavnou úlohou hráčov bolo pri splnení podmienok Lovu na 10 000 voľných spinov získať čo najviac bodov podľa vzorca 1 € sa rovná 1 BOD.

V prvom kole viedol s obrovským náskokom hráč Marko2017 a vďaka tomu získal najvyššiu trofej – 700 voľných spinov do hry Gem-O-Rama. Na druhé miesto sa v rebríčku z prvého kola prebojoval hráč thomas88 a tretie miesto získal lovec s prezývkou amra. Všetkých 101 najlepších hráčov z prvého kola už získalo svoju odmenu a vďaka voľným otočeniam už pravdepodobne skúšajú šťastie v hre Gem-O-Rama.

Aj trojicu najlepších lovcov z druhého kola už poznáme. Prvé miesto si ulovil hráč vranaa a so získanými voľnými spinmi už môže vyhrávať ďalej v hre Mysterious Atlantis. So 700 voľnými otočeniami výherným prístrojom má veľkú šancu na výhru. Druhým najlepším hráčom v tomto kole sa stal hráč s prezývkou Willyboss a už sa môže tešiť z 500 voľných spinov, ktoré mu budú pripísané na jeho hráčsky účet. Trojicu najlepších lovcov druhého kola uzavrel hráč ardnas. Od druhého miesta ho delil veľmi malý rozdiel v počte bodov. Z tretie miesto získava 400 voľných spinov do hry Mysterious Atlantis.

Voľné spiny získavajú aj ďalší hráči, ktorí získali najviac bodov a umiestnili sa na niektorom zo 101 miest v rebríčku daného kola. Ak si sa zúčastnil a nepoznáš svoje poradie, nájdeš ho na eTIPOS.sk.

Pozri aktuálne akcie v kasíne