Na ľade sa bojuje už o majstrovský titul, za hracími konzolami zvádzajú e-športovci boje v základnej časti EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy. Komu sa darí najlepšie?

Na čelo tabuľky sa vyšvihli po 3. kole hráči Michaloviec, ktorí si v streamovanom zápase poradili s dovtedy nezdolanou dvojicou zvolenských hráčov. V tesnom súboji jednotiek podľahla ‚LadyBrunette‚ ‚Dzouvimu‘ 5:6. Dvojka Zvolena ‚Maverick‘ síce následne vyrovnal po výhre 3:2 nad ‚Patressvk‘. V súboji 2 na 2 však kraľovali Michalovčania, keď zvíťazili jasne 7:2.

Absolútnu kanonádu gólov previedli hráči aktuálne druhého tímu tabuľky HK Poprad. S Detvou si poradili 3:0 na zápasy, keď najprv ‚pepcastachurcik‘ deklasoval ‚Jackeyho‘ 14:2, ‚Prco54‘ pridal druhý bod po víťazstve 6:1 nad ‚ToMe‘ a potom v hre 2:2 dvojica „kamzíkov“ zvíťazila 8:1.

Tretie kolo prinieslo napríklad aj legendárne derby medzi východom a západom a našimi dvoma najúspešnejšími klubmi – Slovanom a Košicami. Oceliari sa radovali po triumfe 2:1, keď o výsledku rozhodol záverečný súboj, v ktorom Košičania uspeli tesne 3:2.

Highlighty a streamy zo zápasov môžeš aj naďalej sledovať na ehokejliga.sk, Youtube, Twitch a Facebooku EHOKEJ Liga.

Boj o 15 000 € v rámci garancie EHOKEJ Ligy TIPOS Extraligy tak je v plnom prúde. Počas doterajších hracích dní, ktorými sú utorok, streda a štvrtok, sme videli už viacero zaujímavých výsledkov.

V 2. kole to bola napríklad jasná dominancia Zvolena, ktorý ako jediný vyhral svoj zápas na nulu – 3:0 s Liptovským Mikulášom.

Ešte v 1. kole sme videli jeden tesnejší duel ako druhý. V každom zo zápasov vyhralo jedno či druhé mužstvo 2:1. Najviac gólov v jednom zápase sme videli v súboji Adama ‚Dzouviho‘ Menšík, ktorý vo farbách Michaloviec zdolal Petra ‚Disorder‘ Száboa hájaceho farby Košíc 9:6.

Sleduj aj naďalej boje tímov v EHOKEJ Lige TIPOS Extraligy v komentovaných live streamoch a sleduj sociálne siete tohto výnimočného športového projektu.

Článok je publikovaný so súhlasom portálu www.ehokejliga.sk.

SLEDOVAŤ EHOKEJ LIGU