Poznáme najlepších hráčov bonusovej aktivity s názvom Lov na 10 000 voľných spinov. V tomto kole sme rozdelili medzi 101 najúspešnejších lovcov, ktorí sa zapájali od 28. februára až do 4. marca, 5 000 voľných spinov.

Vďaka získaniu voľným spinov, si všetci výhercovia budú môcť zahrať výherný prístroj Mysterious Atlantis, ktorý ich svojou témou prenesie do podmorského sveta plného tajomstiev.

Podmienky Lovu na 10 000 voľných spinov boli jednoduché. Zapojil sa každý hráč, ktorý hral v termíne trvania aktivity výherné prístroje od SYNOT GAMES na eTIPOS.sk a jeho vklad bol minimálne 100 €. Hlavným cieľom hráčov bolo získať čo najviac bodov a umiestniť sa vďaka tomu čo najlepšie v rebríčku. V každom kole bolo vyhodnotených a odmenených 101 najúspešnejších hráčov s najvyšším počtom získaných bodov.

Najlepším lovcov posledného kola sa stal hráč Tibor6399 a získava maximálny možný počet voľných spinov do hry Mysterious Atlantis. Druhé miesto si ulovil hráč registrovaný pod prezývkou Dr.House. Vďaka získanému počtu bodov sa voľným spinom teší aj hráč Smoula5300. Okrem týchto troch úspešných lovcov gratulujeme aj ďalším 98 najlepšie umiestneným hráčom. Ak ste sa zapojili a nepoznáte svoje poradie v rebríčku, pozrite si kompletný zoznam výhercov.

Staráme sa o spokojnosť našich hráčov na eTIPOS.sk. Preto pravidelne pripravujeme zaujímavé bonusové aktivity. Nezabudnite preto sledovať novinky na eTIPOS.sk.

Pozrite si aktuálne akcie v kasíne