Kasíno eTIPOS.sk je miestom, kde sa vieš nielen dokonale rozptýliť, ale aj poriadne naplniť svoje kapsy. Obrovský výber hier, okamžité možnosti na výhru, ako aj tučné jackpoty. To všetko čaká aj na teba. Okrem toho aj bonusy v rámci akcie Bonusfest. Ideš si po ne?

Asi každý z nás by si želal, aby roztočil valce a tie mu okamžite dopriali krásnu výhru, ideálne jackpot v hodnote desiatok tisíc eur.

Hraj Bonusfest

Keď to však aj nejde, netreba zúfať. Máme totiž pre teba pripravený cash back bonus v rámci nášho Bonusfestu. Akcia, ktorá trvá od 5. do 11. februára, dáva hráčom šancu na opätovné pošteklenie šťasteny vďaka možnosti vrátenia peňazí v prípade neúspechu.

Ak budeš mať negatívnu bilanciu pri hraní vybraných slotov – dnes, teda 6. februára – ide o hru 101 Multi v hodnote 10 € a nižšej získaš od nás 10% cash back, pričom jeho maximálna hodnota je 10€.

Ďalšie dni sú pripravené podobné akcie, pričom percentá v rámci cash backu sa menia aj do vyšších hodnôt.

Tak neváhaj, zabávaj sa v tvojom obľúbenom online kasíne a keď to aj nevyjde nevadí. Pripíšeme ti peniaze späť na konto v rámci cash backu a môžeš tak opätovne pokúšať šťastie.

Zapoj sa

Bonusfest je pripravený, stačí už len roztočiť valce.