Každý pravidelný hráč lotérie LOTO a LOTO 5 z 35 dobre vie, že úspech príde len extrémne zriedkavo hneď. Hrať lotériu je beh na dlhú trať. Po čase je to však rutina, o ktorej sa rozprávajú kolegovia v práci, rodiny pri večeri. Pre hráčku z Banskej Bystrice bola tá nedávna veľmi príjemná. Mohla počas nej totiž opisovať, ako vyhrala viac ako 130 000 €!

Jedno žrebovanie, 3 tipy v celkovej hodnote 1,50 € bez doplnkovej hry JOKER. Tak vyzeral lotériový tiket hráčky zo stredného Slovenska.

Ako nám šťastná výherkyňa následne uviedla v dotazníku, lotériovým hrám je verná už 50 rokov!

Čísla si nevyberá len tak hala-bala, ale podáva si svoje šťastné čísla, ktoré tipuje pravidelne.

Počas tohto obdobia vyhrala už niekoľkokrát, pričom ako „stará škola“ si pravidelne zájde do obľúbenej trafiky a tam si podá svoju stávku.

Verná hráčka tak spravila aj tesne pred žrebovaním, ktoré bolo naplánované na 20. júna. Výsledkom bola nádherná trefa – 130 593,40 €!

Výherkyni srdečne blahoželáme a držíme palce aj ďalším hráčom, ktorí sa rozhodnú uzatvoriť svoju stávku v hre LOTO či LOTO 5 z 35.

S takouto výhrou sa dá precestovať aj celé Slovensko!

Pozornosti každého hráča by nemal uniknúť najmä jackpot v I. ťahu hry LOTO, kde je pripravená suma 3 544 582 € (k 15. 7. 2021)!

TIPUJ LOTO