Počas tohto týždňa sme sa presvedčili, že Mikuláš nerozdáva iba sladkosti, ale aj štedré výhry. Niekto si našiel v topánke čokoládu, iní sa prebudili do krásneho rána. Na svojom hráčskom účte im svietili veľkolepé výhry. Veď posúďte sami!

Medzi stálicu hráčov, ktorým sa u nás darí, patrí aj hráč efgro. Asi mu bola v tieto chladné dni zima, keď sa rozhodol roztáčať horúce valce hry Hot Africa.  Výhra 125 € pri stávke 25 € nič neznamenala, no k tomu 15 voľných pretočení už bolo prísľubom niečoho väčšieho. Pri 10. voľnom pretočení to konečne prišlo. Na valcoch začali padať rozprávkové výhry a celkovo si z tohto spinu odniesol neuveriteľných 10 725 €. Mikuláš mu v noci nadeľoval aj v iných hrách – Book of Secrets, či Lucky Elements.

Aj hráč papilko musel tento rok poslúchať. Počas Mikulášskej noci ostal verný najmä hre Mysterious Atlantis, kde mu valce prinášali priam neuveriteľné sumy. Začínal pomaly, keď si pri stávke 20 € vytočil „iba“ 1 280 €. Postupne stávky navyšoval, čo mu prinieslo zopár ďalších pekných zásahov, no to pravé potešenie z hry prišlo až po navýšení stávky na 100 € s nástupom nového dňa. Len minútku po polnoci mu respiny valcov tajomnej Atlantídy vykúzlili výhru vo výške 12 700 €, a o ďalšie 4 minútky ďalších 22 000 €. A to je už slušná nádielka.

Medzi tohtoročných poslušných hráčov môžeme zaradiť aj hráča Vizlo. Ten sa zameral na náš klasický ovocný automat Fruity Gold. Počas hrania až 11 krát zajasal pri výhre nad 1 000 €. Týchto 11 najkrajších otočení valcami mu celkovo prinieslo výhry v sume 23 760 €.

Aj malé stávky priniesli veľké výhry

Kto povedal, že na veľké výhry potrebujete vsádzať veľké peniaze? Matúš11 moc neriskoval keď roztočil valce automatu Book of Secrets pri stávke len za 2 €. No i jemu po dotočení valcov zasvietili oči pri výhre 2018 €.

Ako je vidieť, tohtoročný Mikuláš bol pre mnohých našich hráčov štedrý.

Prajeme veľa šťastia v hre.

Chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk