O tom, že kasíno eTIPOS.sk má najväčšiu ponuku hier, vie už hádam každý. Teraz sa môžu hráči zoznámiť hneď so šesticou nových, atraktívnych hier, ktoré stoja za vyskúšanie. O ktoré ide?

81 Western Outlaws

81 Western Outlaws je vzrušujúca herná novinka, ktorá hráčov zoberie na neobyčajnú cestu svetom hazardných hier. S ohromujúcou grafikou a pútavou hrateľnosťou ponúka 81 Western Outlaws hráčom možnosť zažiť vzrušenie z kasína bez toho, aby museli opustiť svoj domov. Hra sa odohráva vo futuristickom svete a ponúka množstvo vzrušujúcich symbolov a bonusových funkcií, vrátane symbolov Scatter, divokých symbolov a bezplatných zatočení. Šance vyhrať ponúka pri každom roztočení, je ideálna hra pre skúsených hráčov aj začiatočníkov.

Ak si pripravený vyskúšať svoje šťastie a zahrať si 81 vzrušujúcich kasínových automatov Western Outlaws, osedlaj spolu s nami svojho koňa, očisti kolty a vydaj sa na dobrodružnú cestu do westernovej krajiny. Čaká ťa hra na divokom západe s rozložením hracej mriežky 4 x 3 a 81 výherných línií. Táto napínavá hra obsahuje divoký symbol, ktorý zvyšuje tvoje šance na výhru, a riskantnú hru pre tých, ktorí sa cítia extra dobrodružní. Objavíš čaro tejto hry spolu s nami?

Hraj novinky

Age of Olympus

Zeus je známy ako Boh bohov a pri hraní tohto slotu môžeš okúsiť jeho silu. Nemusíš ani letieť na horu Olymp, aby si si užil jeho majestátne ponuky, pretože Age of the Gods: King of Olympus si môžeš zahrať na mobile, tablete alebo počítači z pohodlia svojej obývačky. Staroveká grécka mytológia je plná príbehov o bohoch a polobohoch, no žiadnemu sa nedostáva takej úcty ako Zeusovi. Nie je len bohom hromu a neba, je známy aj ako kráľ všetkých bohov. Je dozorcom všetkých bohov a je známy svojou mocou a otcovskou povahou, je však dobré mať na pamäti, že je známy aj svojimi výtržnosťami.

Neboj sa však, pretože táto vzrušujúca hra sa vyhýba jeho nevrlosti a sústredí sa na svoju múdrosť a nadľudskú silu. Niet pochýb o tom, že Zeus má valce v hre pod kontrolou a tvoj víťazný osud má vo svojich mocných rukách. V hre si môžeš užiť najmenej 25 výherných línií, ktoré sú trvalo umiestnené na piatich valcoch hry. To znamená, že vždy budeš vedieť, kde stojíš, keď sa rozhodneš postaviť svoj rozum proti kráľovi bohov. Väčšina symbolov pre výplatu potrebuje aspoň tri v riadku, aby sa mohli začať pridávať do výherného banku. Divoký Zeus potrebuje iba dva, aby ti dal odmenu 10-násobok tvojej stávky.

Coins od Luck

Teraz ťa presunieme do starovekého Egypta, pretože práve tu sme našli dynamickú a pútavú hru. Hry na tému Staroveký Egypt sú veľmi obľúbené, takže takýchto hier máš u nás veľmi veľký výber! Tentokrát je to hra – Coins of Luck, od poskytovateľa SYNOT. Video automat má štandardné rozloženie 5×3, 10 výherných línií.

V hre nechýbajú wild a scatter symboly, rovnaký knižný symbol, takže ak chceš získať zatočenia zadarmo, musíš chytiť tri alebo viac takýchto symbolov. Ak 1 alebo 2 takéto symboly, potom je to divoký, ktorý nahrádza ostatné symboly. Pripoj sa k odvážnemu dobrodružstvu a preskúmaj skryté hrobky v Egypte. Podľa hieroglyfov sú v hlbinách ukryté cenné poklady! Takže určite hraj Coins of Luck, aby si ich aj našiel!

Multi Bricks

SYNOT Games sú späť s klasickým starým ovocným automatom, ktorý treba určite vyskúšať. Všetci sa zhodneme na tom, že klasická téma bola na scéne pomerne široko využívaná. Vždy však radi vidíme, keď vývojári online automatov vyladia tradičné nastavenie pomocou pokročilých funkcií. Vizuály v tejto hre nie sú ničím výnimočným, namiesto toho kotúče 3×3 pekne sedia na obyčajnom červeno-fialovom dizajne. Vizuály vyzerajú sviežo a jazzové zvuky umocňujú mystickú, no zároveň modernú atmosféru. Okrem divokých multiplikátorov môžeš zvýšiť svoje výhry aj pomocou funkcie Gamble. Okrem toho môžeš vstúpiť do bezplatných zatočení a užiť si vylepšené spôsoby výplaty od 5 do 27! Naskoč na valce a vychutnaj si sladké výhry zo šťavnatého ovocia.

CHCEM HRAŤ

Book of Gods

Tajomstvá a poklady Egypta máš teraz vďaka nám na dosah ruky. Sarkofágy faraónov, symboly bohov a zlaté knihy na teba čakajú na valcoch automatu Book of Gods. Ak ich trafíš v správnej kombinácii, znamená to, že si na ceste k veľkej výhre. Veľký egyptský boh ťa volá, aby si naplnili svoj osud. Staň sa archeológom hľadajúcim Veľkú knihu bohov. Našiel si múmiu v sarkofágu? Už si blízko starovekej štátnej pokladnice, ktorá ukrýva zaujímavé výhry.

Chyť knihy ukryté v pyramíde a bež s nimi čo ti pľúca stačia, aby sa zrúti v správnom poradí, za odmenu dostaneš 10 bezplatných zatočení. Slot má päť valcov, tri riadky a desať výherných línií. Pristátie aspoň troch symbolov Scatter spustí 10 roztočení zadarmo so symbolom Scatter navyše. Video automat obsahuje aj divoký symbol, režim hazardu a automatické prehrávanie.

Stunning Hot 20 Deluxe Remastered

Cítiš v poslednej dobe príliš veľký zhon okolo seba? Snívaš o lesklých, leštených tehličkách zlata? Zapoj sa do svojho sna a naplň pokladnice zlatom v hre Stunning Hot 20 Deluxe Remastered! Zaži to najlepšie z hry Stunning Hot 20 Deluxe v úplne novej, remastrovanej verzii so sviežimi a ovocnými symbolmi. Hra obsahuje aj režim hazardu všetko alebo nič, v ktorom si môžeš vyskúšať svoje šťastie a získať šancu zdvojnásobiť výhru. Čaká na teba video automat 5×3 s 20 výhernými líniami. Herný symbol Scatter, hviezda, môže pristáť kdekoľvek na valcoch a prináša jednu z najvyšších výhier v hre. Roztoč valce a bav sa!