Aj ty zvykneš tipovať počas víkendu na futbalové zápasy a rád sa s kamarátmi podelíš o radosť z výherného tiketu? Dnes tu máme pre vás jeden, s ktorým sa podelíme radi aj my. Tipér na eTIPOS.sk totiž trafil všetky zápasy, ktorým veril a vyhral viac ako 5 000 €!

Šťastlivec si na tiket vybral osem zápasov a ako sa napokon ukázalo, všetky jeho tipy boli úspešné. Po kombinácii nižších a vyšších kurzov sa dostal na číslo 83,51, no a keďže si veril, tiket podal za 60 €. Výsledok? Výhra 5 010 €!

Tipér si zápasy zo štyroch top futbalových líg, teda zápasy zo Španielska, Francúzska, Talianska a napokon nechýbala ani obľúbená anglická Premier league, na ktorú nájdeš v našej ponuke určite najviac stávkových príležitostí.

Ako „tutovku“ si vybral víťazstvo slávnej FC Barcelony nad Celtou Vigo. Blaugranas vyhrali síce iba 1:0, o víťazstve však už v sedemnástej minúte rozhodol Pedri. Víťazstvo, rovnako tesné, zaznamenal aj AS Rím proti Lecce.

Konečné víťazstvo červených diablov 2:1 na horúcej pôde Evertonu zariadil striedajúci Cristiano Ronaldo ešte v prvom polčase, čo určite potešilo nášho tipéra. Špeciálne keď prihliadneme na skutočnosť, že hostia prehrávali už po piatich minútach hry.

Ďalší tip z Talianska veľa „nervov“ nespôsobil, Neapol potvrdil úlohu favorita na ihrisku Cremosene, kde strelil štyri góly. Francúzske Rennes zas potešilo výhrou 3:0 nad Nantes, s čím rovnako počítal aj náš šťastlivec.

Ako problémový sa ukázal súboj Crystalu Palace prot Leedsu, ktorý nezačal vôbec dobre. Hostia šli do vedenia, napokon však domáci zabrali a po zmene strán naklonili misky váh na svoju stranu. Rovnako Fulham strelil prvý gól na ihrisku West Hamu, zverenci Davida Moyesa sa však rýchlo otriasli a otočili duel po strelení troch gólov.

No a na záver chuťovka velikánov. Tipujúci potreboval víťazstvo aktuálne skvelo hrajúceho Arsenalu nad Liverpoolom. Arsenal síce dvakrát viedol, The Reds ale dokázali vždy vyrovnať. Šťastné rozuzlenie celej drámy zariadil v 76.minúte z pokutového kopu domáci Saka.

Na svete tak bol nielen veľký triumf Arsenalu 3:2, ale po konci všetkých zápasov na tikete nášho šťastlivca nastala radosť aj v jeho okolí. A čo ty? Chcel by si sa takisto dostať medzi top tipérov a tvoj tiket sme ocenili na eTIPOS.sk? Všetko je možné. Stačí sa správne rozhodnúť, vybrať zápasy, ktorým veríš a máš na ne ciťák a potom už len kus šťastia.

Celý tiket k nahliadnutia si môžeš pozrieť tu.

Cez víkend sa zadarilo aj ďalšiemu hráčovi, ktorý správne uhádol zápasy talianskej, nemeckej, španielskej a francúzskej ligy. Pri vklade 10 € a kurze 464,13 si pripísal výhru až 4 641 €.

Tiket k nahliadnutie tu.

Parádne výhry, na ktoré môžeš dosiahnuť, aj keď nie si futbalový odborník, možno čakajú aj práve na teba. Skús šťastie na eTIPOS.sk ešte dnes!

chcem tipovať