Opäť sú tu nové, chytľavé hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi našimi ďalšími v online kasíno eTIPOS.sk. To ponúka hráčom mega širokú ponuku, ktorá na slovenskom trhu nemá obdobu. A aké skvelé novinky sú pripravené práve pre teba?

81 Multiways Premium

Ak máš rád retro sloty, toto je to pravá hra pre teba na odreagovanie. Online automat 81 Multiways od Casimi Gaming je jednoduchý automat s jednoduchým námetom: máš presne 81 spôsobov, ako vyhrať. Zatoč valce plné ovocia a tyčiniek, aby si vytvorili jednu z 81 výherných línií a použi rôzne herné funkcie, aby si získali viac a väčšie ceny! Môže existovať 81 výherných línií, ale divoký symbol vytvorí viac šancí na výhru tým, že nahradí ikony a vytvorí ďalšie výherné línie.

Navyše, ak sa objaví na výplatnej ceste, tvoja výhra bude zdvojnásobená, štvornásobná s dvoma divokými symbolmi a 6x s tromi divokými symbolmi. K dispozícii je tiež tlačidlo gambel, ktoré ti umožní hrať s dvojnásobnou výhrou alebo nič. Stačí si vybrať tú správnu možnosť a vziať si dvojnásobok toho, čo si vyhrali. Pokračuj tak v zdvojnásobovaní a získaj obrovskú výhru.

Hraj Novinky

Wooden Matic

Wooden Matic má tri valce, tri riadky a 27 výherných línií. Na valcoch sa točí šesť ovocných symbolov, z ktorých má najvyššiu hodnotu slivka, za ktorú získaš 8-násobok stávky. Celý automat je akoby postavený z dreva a z tohto pohľadu je určite atypický. Hlavnou postavičkou online hracieho automatu Wooden Matic je drevorubač. Je to divoký symbol, ktorý supluje chýbajúce symboly vo výhernej kombinácii. Aj on sám dokáže vytvoriť samostatnú výhernú kombináciu, no až také terno to nie je.

Za tri divoké symboly ti na konto cinkne 10-násobok stavenej sumy. Okrem divokého symbolu máš k dispozícii funkciu Gamble (Risk). Vďaka nej môžeš každú výhru niekoľkokrát zdvojnásobiť. Wooden Matic môže obsahovať aj progresívne jackpoty, ktoré sú rozdelené do troch úrovní – Gold, Silver a Bronze.

Simply Hot XL 50

Medzi novinky sme zaradili aj túto pätvalcovú hazardnú hru s kvartetom symbolov na hernom valci. Medzi hráčmi je už teraz veľmi populárna, aj keď je novinkou. Dosiahni výhernú kombináciu symbolov, ktoré ti otvárajú cestu k navýšeniu herného účtu. Hráš na tri až päť rovnakých symbolov päťdesiatich pevných výherných líniách.

Divoký symbol Kajot Joker Bar ma funkciu „divokého symbolu“ , nahrádza tak vo výhernej kombinácii na výhernej línii, kde padol, všetky ostatné symboly, okrem Scatter symbolu. Ním je Hviezda, keď na valcoch kdekoľvek nájdeš minimálne tri, bude ti vyplatená výhra súčinu celkovej stávky a násobiteľa daného symbolu.

CHCEM HRAŤ

Dragon vs Phoenix

Výherný automat Dragon & Phoenix od vývojára softvéru Betsoft s ázijskou tematikou ti pri hraní ponúka možnosť vyhrať v 20 rôznych výherných líniách na svojom mriežkovom dizajne 5 x 3. Ak na valcoch dostaneš divokú kartu kráľovského páru, budeš ju môcť nahradiť, aby si zvýšili svoje šance na výhru za akýkoľvek iný vyložený symbol, okrem scatter. Tento populárny slot je najnovším prírastkom do čoraz obľúbenejších ázijských kasínových hier Betsoft.

Symboly hracích automatov Dragon & Phoenix na pozadí cisárskej Číny sú navrhnuté tak, aby ťa vtiahli do hry pri skvelom hernom príbehu. Zlatý fénix a čínsky drak sú symbolmi vysokej hodnoty hry, zatiaľ čo symbolmi strednej hodnoty sú ingot Sycee a číslo 88. Štandardné výplaty predstavujú socha draka, dračie vajce, pagoda, a písmená A, K, Q a J. Hra ťa môže odmeniť úžasnými jackpotmi a bonusmi. Napríklad, ak máš na výplatnej línii štyri symboly zlatého fénixa vedľa kráľovského páru, môžeš divoký symbol vymeniť za iného zlatého fénixa a získať 500-násobný multiplikátor na výplatu svojej výhry.