Máš rád niečo nové, jedinečné, exkluzívne? Ak áno, niečo pre teba máme. Objav čaro novinky v našom online kasíne eTIPOS.sk – slot Aloha Bar. Nájdeš ho jedine u nás a od prvého zatočenia môžeš hrať o parádne výhry a nabité jackpoty.

Uteč spolu s nami do raja s Aloha Barom, ďalším skvelým herným kúskom od SYNOTu s tropickou tematikou, ktorý ťa prenesie na slnkom pobozkané pobrežie Havaja. Tento hrací automat s hernou mriežkou 3×3 na pozadí azúrových vôd a kymácajúcich sa vĺn sa môže pochváliť až piatimi vzrušujúcimi stávkami na výhru vo veľkosti ostrova.

Ponor sa do bonusovej hry a získaj šancu odhaliť skryté poklady, zatiaľ čo bonusové symboly a mysteriózne symboly pridávajú ďalšiu vrstvu vzrušenia. Zaži vzrušenie z hry Risk/Gamble, kde zdvojnásobíš svoje výhry a zbieraj symboly energie, aby si odomkol divoké prekvapenia.

Pri každom otočení sa ponor do pokojnej atmosféry baru Aloha a objav skutočný význam tropického blaha.

Hraj Aloha Bar

Online slot Aloha Bar čaká aj na teba, exkluzívne len v online kasíne eTIPOS.sk. Roztoč jeho valce ešte dnes a zaži atmosféru Havaja z pohodlia tvojho domova. No a keď sa na teba usmeje šťastena, krásna výhra ti pôjde naproti.