Futbalová Liga majstrov, tenisové turnaje, MS v hokeji, zápasy NHL či TIPOS Extraligy. Na to všetko si tipéri radi vsadia. Na stránke eTIPOS.sk nájdeš bohatú ponuku možností, ako si vychutnať športové zápasy naplno vďaka podanému tiketu, navyše odteraz s jednou príjemnou zmenou. Športová sekcia sa teraz mení na TIPOSBET. Odteraz budeš tipovať s TIPOSBETom.

Kto nemá rád dramatické zmeny, môže byť absolútne pokojný. Športové stávky od TIPOS-u nemenia vecný charakter.

chcem tipovať

TIPOS si uvedomuje dôležitosť a význam športu pre spoločnosť, preto je už niekoľko rokov najväčším podporovateľom športu na Slovensku.

Dôkazom je nová tvár kampaní spoločnosti TIPOS, draftová jednotka z minulej sezóny NHL a naša hokejová superstar, Juraj Slafkovský. Multi talentovaný mladík sa pritom rozhodne nešpecializuje iba na hokej. Pozri sa, ako mu to ide s basketbalovou, tenisovou či futbalovou loptou.

Cítiš sa v športe ako ryba vo vode, podobne ako Juraj Slafkovský?

Ak áno, teraz je ten správny čas zaregistrovať sa a získať okamžitý registračný bonus.

Po registrácii a aktivácii tvojho konta dostaneš automaticky bonus 5 €. Navyše po vykonaní 1. vkladu v sume aspoň 10 € ti automaticky pripíšeme ďalší bonus 10 €. Za 10 € tak hráš až za 25 €!

Vstúp s TIPOSBETom do sveta TOP kurzov, neustálych bonusov a možností, ako mať dokonalý zážitok zo športu.

Pred nami sú majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré si budete môcť vychutnať aj s našou špeciálnou ponukou, ktorú ti predstavíme už v najbližších dňoch.

Objav čaro športových stávok ešte dnes s TIPOSBETom.