Vonku sa poriadne ochladilo a večery sa poriadne predĺžili. Ak si preto hľadáte aktivitu, ktorá vás zabaví, keď je vonku tma,  máme pre vás tip. Naposledy sme vám odporúčali LOTO a ežreby, no teraz sa zameriame na niečo iné. Čo tak roztočiť valce online výherných prístrojov? Vydajte sa spolu s nami na lov v online automatoch od SYNOT Games.

Prečo práve tieto automatové hry ?

SYNOT Games sa medzi hráčmi tešia naozaj veľmi dobrej povesti. Stačí si pustiť ktorýkoľvek z ich online automatov a pochopíte prečo. Len máloktoré virtuálne mašiny od iných herných providerov totiž ponúkajú taký štedrý pomer zábavy/skvelého vizuálu/vynikajúceho gameplayu.

SYNOT dokáže svojim slotom vybrať naozaj originálne témy a hráčom ponúka parádne dobrodružstvo a jedinečnú možnosť online zábavy. Dôležité je aj to, že je vlastne jedno či uprednostňujete rýchlu a jednoduchú hru, alebo si užívate bonusové funkcie a freespiny. V ich ponuke nájdete rôzne ladené automaty, z ktorých si vyberie každý poriadny hráč.

Odporúčame vyskúšať

Aby sme nerozprávali všeobecne, tieto online automaty od SYNOT Games vám odporúčame skúsiť.

Book of Secrets

Rýchlosť, jednoduchosť, originálna bonusová funkcia + skutočne nádherná hlavná hrdinka Ivy, robia z tejto online automatovej hry jasnú voľbu. Keby bolo Ivy na obrazovke viac, nič iné nehráme. Viac o hre Book of Secrets >>

Corsair Queen

Ak ste dobrodružný tip, toto je hra pre vás. Pirátska kráľovná má všetko, čo sme na hrách od SYNOTu chválili. Keď vlny rozhojdajú korzárske lode a aj krivky hlavnej hrdinky, ani vás nenapadne ísť hrať niečo iné. Viac o hre Corsair Queen >>

Fire Witch

Do tretice online automat so sexi hlavnou hrdinkou, ktorý dokáže ponúknuť rovnakú zábavu nováčikom aj ostrieľaným profesionálom. V momente keď prvýkrát expanduje wild symbol pochopíte, že v pekle vlastne nemusí byť vôbec zle. Viac o hre Fire Witch >>

Uznávame, že je tento výber veľmi úzko zameraný, no sme si úplne istí, že dámy – hlavné hrdinky týchto automatov, veľmi ľahko zvedú aj vás.

Je ešte aj iný dôvod?

Dôvodov je vždy niekoľko. Práve teraz sa však naozaj oplatí hrať online sloty od SYNOTu, pretože z vás spravia lovca a môžete sa zapojiť do turnaja o 10 000 voľných spinov. Každé jedno pretočené euro vo vybraných hrách od SYNOT Games  sa rovná jednému bodu do turnaja.

Už od pondelka 11.11. od 12:00 máte možnosť zapojiť sa do druhého kola turnaja, kde začali všetci hráči svoj lov znova od nuly. Prvých 101 hráčov z rebríčka vyhráva voľné pretočenia. Nenechajte si utiecť príležitosť. Budete to práve vy?