Keby som to tak bol ja, kto vyhrá v lotérii! Azda niet hráča, ktorý by si aspoň raz život nepovedal túto vetu a v duchu sa neobrátil na pani Šťastenu. Pred piatkovým žrebovaním v hre Eurojackpot je na tento rozhovor opäť o dôvod viac. Veď v európskej lotérii Eurojackpot sa jackpot vyšplhal na magických 90 000 000 €!

Jedna vec je peniaze vyhrať, druhá, ako s nimi naložiť. Pri sume 90 miliónov sa ponúka množstvo možností. Investície, nákupy, cestovanie. Práve na ne sa môžeme zamerať detailnejšie. Ktoré európske superdestinácie by ste mohli a mali navštíviť ako noví supermilionári?

Marina di Portofino, Taliansko

Rybárska dedinka v Janovskom zálive v Ligúrskom mori je označovaná ako skrytý klenot Talianska Marina di Portofino. Rozprávkovo nádherné miesto, ktoré je ako stvorené na relax pre milionára.

Záliv ponúka dokonalé miesto pre ukotvenie novučičkej jachty, ktorá je pre víťaza Eurojackpotu ako stvorená. Dokonalé súkromie zabezpečí aj skutočnosť, že do dediny je len jeden prístup.

Marina di Portofino je miesto, na ktorom sa dá ukryť pred ruchom okolitého sveta a podebatovať s Georgeom Cloonym či inými celebratami, ktorých jachty kotvia na tomto magickom mieste.

 

Paríž, Francúzsko

Na zozname luxusných európskych destinácii nemôže chýbať Paríž. Ak sa stanete víťazom jackpotu v lotérii Eurojackpot, hlavné mesto Francúzska je ako stvorené na vašu návštevu.

Paríž ponúka množstvo jedinečných príležitostí, ako si užiť výhru. Večera na Eiffelovej veži? Tá nemôže chýbať! Kúpiť si priestranný apartmán s výhľadom na túto jedinečnú stavbu? Pre nového supermilionára žiaden problém.

 

Ibiza, Španielsko

Vyhrať 90 miliónov, to chce poriadnu oslavu! Pandémia koronavírusu v Európe ustupuje, život sa pomaly vracia do normálu. A kde inde osláviť výhru, ako si aj zaspomínať na „staré-dobré“ časy, ak nie na Ibize?

Nikdy nekončiace diskotéky, zábava, krásni, mladí ľudia. Párty na pláži, párty v klube, párty vo vile s výhľadom na more? To je Ibiza.

Supermilionár by si mal život užívať plnými dúškami, španielsky ostrov v Stredozemnom mori je na to ako stvorený!

ŽITE AKO SUPERMILIONÁR

Tak čo? Na ktoré miesto by ste sa ako výherca Eurojackpotu 90 000 000 € vybrali ako na prvé? Ťažké rozhodovanie? A čo tak stráviť jeden týždeň v Taliansku, ďalší vo Francúzsku a následne sa presunúť na Ibizu?

Ako supermilionár budete mať neobmedzené možnosti, ktoré vám umožnia navštíviť ktorékoľvek miesto na našej planéte.

ZASLÚŽITE SI TO

Vyhrať v lotérii je životná zmena. Ak získate sumu 90 miliónov, okamžite vyskočíte v rebríčku boháčov medzi elitu. Netrápte sa otázkou, čo si o tom bude myslieť okolie. Byť supermilionárom je fakt. Zaslúžite si cítiť sa ako celebrita, ktorá si zrazu môže dovoliť kúpiť si všetko. Využite to!

Všetko čo  by ste chceli vedieť o lotérii Eurojackpot si pričítajte na našom blogu.

hrať eurojackpot